Vestfold vårcup 2017 starter allerede tirsdag

Våren er her og vi arrangerte nettopp vårt vårløp i Vestfold 2-dagers med skikkelig vårstemning, solskinn og o-glede! Allerede på tirsdag til uka, 28/3 starter Vestfold vårcup opp og Hedrum OL arrangerer et sprintløp fra Hedrum u-skole. Nytt er at en ønsker at så mange som mulig melder seg på før klokka 20:00 søndag før løpet, så det blir lettere for arrangøren å planlegge karttrykk. Det er også innført ei ny og lengre H17-løype og en ny klasse D/H15B for alle fra 15 – 99 år og sikkert mer.

Det er selvsagt fortsatt mulig å etteranmelde seg, da blir det fortsatt enklest for arrangørene å benytte Eventor helt fram til klokka 14:00 på løpsdagen og deretter på løpet som tidligere.

Se innbydelsen til vårcupen med oversikt over alle løpa og all informasjon du måtte trenge.

Legg også til disse endringene og justeringene i forhold til vår-/høstcup foregående år:

  • endret påmeldingsfrist / etteranmeldingsfrist (uten tillegg) på Eventor
  • ny klasse D/H 15B (15-99 år)
  • egen litt lenger løype for H17 og andre som vil løpe litt lenger i mellomdistanseløpene
  • løype 5 og 6 skal få kartet i forkant på samlingsplass
  • premiering opp til 12 år

Meld deg på det første løpet tirsdag 28. mars i Eventor her, det er også åpna for påmelding til de andre løpa i vårcupen. Hold av kveldene i kalenderen allerede nå og meld deg på!

Våren er altså her, men artig nok går det siste løpet i sesongens Vinter-Jukola av stabelen fra klubbhuset dagen etter, altså på onsdag 29. mars. Påmelding i Eventor her.