To premieplasser i NM-sprint

Lørdag var det NM-sprint i Nydalen i Oslo. Fra klubben startet 3 løpere i formiddagens kvalifisering. Det var flotte sprintløyper med mange urbane utfordringer som parker, bygårder, trapper, smug og gjerder.

Runa Fremstad klarte seg fint igjennom kvalifiseringen i D21 og tok en sterk 4.plass i heat 2 uten å måtte pushe for mye mot slutten.
Iver Ringheim klarte seg også med nød og neppe i H17-18. Han sikret 10.plassen i heat 1 med 8 sekunder. Mens Ida Sofie Hjortland i D17-18 kom på den sure 11.plassen i sitt heat med 12 sekunder opp til finaleplass.

I finalen løp Runa stort sett bra o-teknisk, men fikk en feil underveis til 10.post. Dessverre var ikke toppformen helt på plass denne dagen, så hun løp til slutt inn til 18.plass (premieplass).

Premie ble det også til Iver Ringheim som sikret 20.plassen i mål etter en beskjeden start på løypen. Han gjennomførte den ekstra krevende sisterunden sikkert og godt, og tok plasser på det.

NM-sprinthelgen fortsetter med NM-sprintstafett søndag. Her stiller LOK lag med følgende lagoppstilling: