Aktiviteter uke 22

Denne uka blir kort som arbeidsuke for de fleste, men like lang som vanlig orienteringsmessig! Tirsdag er det vårcupløp i Sandes skoger, onsdag treningsløp med sprint på Valby og torsdag går Eikerløpet som også er del av en ungdomssamling og på lørdag er det Drangedalsløpet. Sånn ellers står 100 stolper og flere faste økter ute og venter på dere.

Tirsdag: Vestfold vårcup #8

Sande SpK står for det åttende løpet i vårcupen tirsdag 28. mai, dette er en mellomdistanse på Kalmo-kartet og arena på Guriløkka. Veien er merka fra Sande stasjon.

Start mellom 17:30-19:00. Klubben blir bare fakturert dersom du starter.

Onsdag: Treningsløp

Møt opp hos familien Fremstad på Valby onsdag 29. mai klokka 18:00 for ukas treningsløp. Sprint står på programmet og sannsynligvis en blanding av gate- og skausprint. Familien Fremstad står for opplegget og samlingsplass er i hagen, Valbysteinveien 7. Veien er merka inn fra fv. 303. Parkering i gårdsplassen eller langs gata.

Start klokka 18:00 og det er ingen påmelding, bare å møte opp. Dette gjelder også folk som er nysgjerrige og ferske! Ta gjerne med en venn som du vil introdusere for orientering.

Det blir N-, C-, B- og A- løype fra 1,3 – 2,8km. Anbefaler knottesko på den lengste løypa (30 % i skog). Vel møtt til fartsfylt og morsom sprintorientering!

Torsdag: Eikerløpet

Tradisjonen tro går Eikerløpet av stabelen på «himmelspretten» og går i år ei mil vest for Hokksund, på Grøslandsetra. Veien er merka sørfra ved kryss/rundkjøring E134 og rv. 35 sørvest for Hokksund. Dette løpet er også del av ungdomssamlinga, se under.

Torsdag: Dagssamling – ungdom

Vårt ungdomssamarbeid med naboklubbene fortsetter med en dagssamling på Eiker. Først Eikerløpetsom hver og en melder seg på, deretter samling på klubbhuset til Eiker OL på Ormåsen før ei o-teknisk økt derfra i «kremterrenget» rundt.

Ta kontakt med Per Olav om du vil være med.

Lørdag: Drangedalsløpet

Drangedal OL arrangerer i år Drangedalsløpet fra Straume (samme arena som KM-langdistanse i 2018). Veien er merka fra fv. 356. Fri start mellom 11:00-13:00.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, der en gammel er tatt inn mens andre står på blokka og vil henges ut sånn etterhvert. 100 stolper står også ute både bynært og i terrenget, en fin måte for en tur aleine eller om en vil lure med kjente på orientering – og få dem hekta!