Tøffen i spesialutgave fra klubbhuset i år!

Vi har gjort en liten vri på årets utgave av Tøffen, siden smittevernreglene hindrer oss i å arrangere o-løp med mange deltakere samlet.

Årets tilbud blir nemlig koronaspesial med Emit Touch-free og selftiming fra klubbhuset mellom lørdag 26.12 kl. 11:00 og søndag 27.12 kl. 15:00. Du melder deg på i Eventor på vanlig måte – her!

Det blir dessverre ikke tilbud om innendørs arena på årets utgave av Tøffen. Du må nok klare deg selv fra bilen.

Kartet laster du ned fra Eventor (PDF), og skriver det ut selv. Alternativt trykker vi et opplag til alle forhåndspåmeldte som man kan hente i en ny postkasse på østveggen på klubbhuset. Eller for klubbens medlemmer – inne i storsalen.

Så løper du til start – stempler på startpost med touch-free og løper løypen din på vanlig måte – alene!
Når du stempler i mål på østveggen på klubbhuset – går du videre til kjøkkenvinduet for avlesning – og visning av resultatene på en skjerm i vinduet.

Resultatene kommer Live på EQ-Timing. Livelox kommer også i Eventor.

Vi har kun 2 løyper i år – Tøffen (5,8 km) og Tøffeln (2,8 km).

Dette håper vi skal være et godt tilbud for alle som er hjemme disse juledagene. Skjermene henger ute til 3.januar som ukas løype, men postenhetene for touch-free tar vi altså inn kl. 15:00 søndag 27.12.

Her kan du lese innbydelsen til Tøffen

Husk at du må melde deg på i Eventor innen 25.12 kl. 22:00, for å komme med i konkurransen. Det er ingen etteranmelding etter dette. Da blir det «ukas løype» på deg i stedet.