Julekalender 2020

Det går mot jul, og tradisjonen tro blir det også i år Julekalender med en ny post hver dag.
I fjor innførte vi bonusposter. Dette så ut til å falle i smak, så i år blir det også slike, men i to nye varianter – julenøtt og pepperkakemann – i tillegg til kristtornen fra i fjor. Bonuspostene må oppsøkes fysisk for å kunne poppes og det henger ingen merking i terrenget på disse. Dagspostene kan du oppsøke fysisk eller notere kode og registrere senere. På dagspostene henger det A4-skilt med postinfo.

Pr skrivende stund henger postene allerede ute, så hvis du skulle råke på en, er det bare å notere koden og poppe denne når posten blir tilgjengelig. Alternativt kan du skanne QR-koden på posten og registrere deg der og da, men dette skjer utenom appen.

Larvik OK samarbeider med Hedrum OL om julekalenderen, men i år er det julekalender også i Lardal i regi av Lardal OL. Det er altså to kalendre i Larvik kommune, og publikum oppfordres til å delta i begge. Dermed øker også din vinnersjanse, i og med at hver kalender har eget sett med dagspremier, hovedpremie og bonuspremie.

I år har vi tatt steget fullt og helt over i appen ZippyGO. I denne appen finner du ikke bare julekalendre for en rekke ulike steder i landet, men også andre aktiviteter. Følg med…