Treningsløpslisten er klar – sett av onsdagene!

Årets treningsløp starter opp for fullt etter påske med onsdager som treningsdag. Listen er klar, og arrangører er på plass.

Treningsløpene følger samme lest som tidligere år med A-lang, A-kort, C-løype og N-løype. I år har vi dessuten lagt inn noen o-tekniske momenter i A-løypene som er mer eller mindre valgfritt, avhengig av momenttype. Mange kan ha nytte av både «kurve-o», «forlengingsteknikk» og postarbeid med «inni ringen» som fokus.

Merk også spesielt «World Orienteering Day» på Larvik torv onsdag 24.mai. Denne store dagen for verdens orientering benytter vi til å lage «Urb-O», som er små sprintsløyfer rundt om i Larvik sentrum. Dette kommer til å bli godt markedsført, siden vi samtidig også markerer dette som oppstarten for «Stolpejakten» i samarbeid med Larvik kommune og ØP. Så bli med å skap en flott kveld på Larvik torv!

Videre er det både klubbmesterskap sprint fra Valby, i hagen til familien Fremstad 31.mai. Samt klubbmesterskap langdistanse fra Ra u-skole 30.august. Da på vårt splitter nye kart til Sørlandsgaloppen til sommeren.

I fjor hadde vi et gjennomsnitt på 44 deltakere på våre treningsløp – slår vi dette i år?

Her finner du treningsløpslisten i PDF-format.

Bli med på våre flotte treningsløp i sesongen som fyres i gang nå!