Aktiviteter uke 16

Påska er over og det er full halloi i o-sesongen fra nå! Tirsdag vårcup fra Ormestad skole, onsdag treningsløp fra Nalumstranda, torsdag er det trening fra klubbhuset og Tiomilamøte etterpå. I helga er det Lørdagskjappen i Moss på – ja – lørdag og Vårløpet i Porsgrunn på søndag. Skulle du ha mer tid og energi så henger de faste øktene og tur-o ute døgnet rundt!

Påmeldingsfrister rett rundt hjørnet

Merk at påmeldingsfrist for Lørdagskjappen er allerede midnatt mandag 17/4 og for Vårløpet midnatt tirsdag 18/4. Meld deg også på vårcupen så fort som mulig, så det blir nok kart.

Tirsdag: Vestfold vårcup #3

Vårcupen tirsdag 18. april går fra Ormestad skole i Sandefjord, med parkering ved Varden u-skole like ved. Merka fra rundkjøringa på Kilen.

Dette løpet er en mellomdistanse på sprintkart! Les PM for mer nyttig informasjon. Start er som alltid mellom 17:30-19:00.

Onsdag: Treningsløp

Velkommen til sesongens første ordinære treningsløp onsdag 19. april klokka 18:00, med samlingsplass på Nalumstranda. Veien er merka fra fv. 301 vest for Stavern.

Kanskje blir det en post her?
Nå er det bare å holde av onsdagene framover! Fint om folk møter klokka 18, så er vi flere som kan veilede og eventuelt følge nybegynnere rundt før vi løper sjøl.

Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Det blir EKT på postene, så finn fram både brikke, kompass og gjerne kartplast om du har. Hvis ikke har vi kartplast, selvsagt.

Familien Kristensen/Vik Olsen har ansvar for opplegget og dagens tema er forlenging, med flere fine strekk å prøve ut akkurat det ute på Nalum. De som ikke vet hva forlenging er får det forklart før start, spør og grav!

Torsdag: Trening og tiomilamøte

Torsdag 20. april samles vi på klubbhuset. Vi trener fra 18:00, der planen er intervallrunda på Bordbergåsen. Om du vil løpe rolig langtur, kan du selvfølgelig det i stedet. Etter treningen blir det 10-milamøte, som tar til rundt 19:30 om du bare skal være med på dette.

10-milamøte har som mål å klargjøre status etter påske. Agendapunkter: status løpere, lagoppstillinger, praktiske detaljer om reise/overnatting og taktikk.

Lørdag: Lørdagskjappen i Moss

Lørdagskjappen er et fint løp med mye god orientering og alltid løpere fra klubben på start! Vel verdt turen over fjorden lørdag 22. april, med første start klokka 12:00.

Søndag: Vårløpet i Porsgrunn

POL arrangerer et mellomdistanseløp søndag 23. april med arena på gamle Heistad hoppbakke. Det er merka fra E-18 ved avkjøringa mot Brevik. Første start klokka 11:00. Dette løpet inngår også i MOT.TV-cupen som er et spennende opplegg for ungdommen i Vestfold og Telemark!

Alle dager: Fast økter og tur-o

Vi har nå fem økter liggende ute, med sine ulike utfordringer, momenter og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.