Velkommen til sprinthelg i Larvik 3. og 4. september

Larvik OK ønsker velkommen til ei sprinthelg på idylliske Gon 3. og 4. september. Lørdag går vår tradisjonelle Sport8-stafett av stabelen, som spennende nok er første utgave av KM sprintstafett for Vestfold. Dette blir gøy! Søndag er det individuell sprint med Gonsprinten fra samme arena, dette er eneste sprintløpet i dette årets MOT.TV-cup for ungdommen i Telemark og Vestfold. For junior- og veteranklassene kan vi lokke med skogssprint og noe lengre løyper enn vanlig i sprintsammenheng.

MOT.TV-logo Terrenget på Gon er velegnet til sprintorientering og blei valgt da vi arrangerte «Prøve-NM sprintstafett» i 2013. Gon innbyr til raske løyper med gode veivalgsmuligheter. Her kommer ingen til å kjede seg! Det finnes boligområder fra ulike tidsperioder som har ulike utfordringer. Det er videre flere skogsområder innimellom som gir fine overganger i o-teknikken. Rundt arena er det en campingplass og et større friområde med badestrand og svaberg.

Om dere har lang kjørevei og ønsker å overnatte på arena, har Gon camping både noen hytter/rom og ikke minst mange teltplasser ledige. Sjekk ut hjemmesida til Gon camping.

Stafetten lørdag kan settes sammen med to eller tre løpere på hvert lag, på den måten kan både store og små klubber gi alle løpere som ønsker det mulighet til å løpe sprintstafett.

Ta kontakt med Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 / per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no) eller Tom Kristensen (9516 1107 / 2mkristensen@gmail.com) om dere lurer på noe.

Vel møtt!

sport8