Aktiviteter uke 34

Hele uka står i o-sportens tegn, VM i orientering går jo av stabelen i Strömstad! Tirsdag er det høstcupens første løp i Andebu, onsdag klubbmesterskap langdistanse fra klubbhuset med grilling og sosialt, torsdag er det langtur fra klubbhuset. I helga er det KM langdistanse og stafett i Skien. Skulle du ellers kjede deg, henger det faste økter ute døgnet rundt.

Hele uka: VM i orientering

VM i orientering starta lørdagen som var og fortsetter ut uka. Det hele dekkes godt på nett og på NRKs sendinger.

Tirsdag: Høstcup #1

Andebu IL sparker i gang høstcupen tirsdag 23. august med løp fra Kjærås og på et nytt kart. Veien er merka fra fra f.v. 305 mellom Kodal og Andebu. Denne gangen er det mulig å starte så tidlig som klokka 16:30 og til 18:30 (se PM).

Om du trenger kjøring, tar du kontakt med noen andre påmeldte fra klubben.

Onsdag: Klubbmesterskap med sosialt

Klubbmesterskapet langdistanse går fra klubbhuset onsdag 24. august. Vi har fristart mellom kl. 18:00-18:30. Ingen påmelding. Du inner en egen innbydelse på klubbens nettsider etterhvert.

Orientering er bare en utfordring, for de yngre blir det mer fysisk moro i form av 10-kamp. Det blir grilling på klubbhuset etter løpet. Vel møtt til en sosial kveld!

Torsdag: Langtur

Langtur fra klubbhuset torsdag 25. august klokka 18:00. Denne langturen starter vi sammen, og deler oss for å ta inn poster fra klubbmesterskapet dagen før. Vi deler i ulike grupper, som kan bestemme sin tur selv. Ingen skal behøve å løpe alene.

Som alltid står dusjene klare med varmt vann og greier når vi kommer tilbake.

Lørdag: KM lang

Skien OK og POL arrangerer KM langdistanse på lørdag 27. august. Første start er klokka 13:00. Kartet er «Gulsetmarka» og veien er merka fra f.v. 43 Hynivegen. (Se innbydelsen for detaljer).

Vi prater sammen om noen trenger kjøring til/fra løpet.

Søndag: KM stafett

Skien OK og POL står også for KM stafett søndag 28. august, samme arena som KM lang dagen før. Første fellesstarten går klokka 11:00.

Per Olav ordner påmelding av lag til KM stafett så fort vi har nok løpere, gi beskjed på Facebook-arrangementet eller direkte til ham så fort som mulig. Vi håper på mange lag fra klubben! Fristen for påmelding av lag er tirsdag kveld.

Vi har felles avreise fra Spar Farriseidet kl. 9:15.

Alle dager: Faste økter

Fire økter ligger ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Turorienteringspostene er en fin mulighet til å kombinere turer med orientering.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega.