Vi er klare for å arrangere Askenatta og Vestfold 2-dagers

Fredag kveld er det klart for Askenatta fra Brunvall gård med ca. 50 deltakere. Løpet starter med fellesstart i H17 kl. 19:30. Vi starter riggingen allerede kl. 16:00. Prøveløperne skal i gang kl. 17:00, slik at de rekker å bli ferdig i lyset.

Lørdag er det Vestfold 2-dagers med 425 deltakere. Da går første start kl. 12:30 for klasser med fristart og 13:00 for alle andre med starttid. Vi skal i gang med rigging for Sport8 kl. 9:00. Prøveløpingere kan møte kl. 10:45, slik at vi får alle ut før 11:00. Parkeringen må være klar fra kl. 11:00. Avtal direkte med din leder om oppmøtetid for øvrige funksjoner.

Vi mangler fortsatt noen folk til enkeltposisjoner som parkering, minitimer, prøveløpere lørdag og postinnhentere lørdag etter løpet.

Videre trenger vi uteleker til barneparkeringen. Fint om du kan ta med noe – si gjerne i fra på forhånd til løpsleder (PO).

Sport8 kommer med stor sportsbutikk på lørdag. Dette er klubbens sponsor, og dere får gode prosenter i rabatt på Inov8 og Noname ved å identifisere dere som LOK-medlemmer (jakke, overtrekk eller genser). Bruk denne muligheten for å supplere etter vinteren.

Klubbens unge løpere kan fortsatt melde seg på og løpe på lørdag. Det går også å etteranmelde seg på løpsdagen.

PM fredag

PM lørdag

Mannskapsliste