Damelaget ble nr. 9 i Night Hawk

På nattetappene løp Ingrid Undstad, Runa Fremstad og Julie Hjortland. Foto: Jørgen Frøyd
På nattetappene løp Ingrid Undstad, Runa Fremstad og Julie Hjortland. Foto: Jørgen Frøyd

Klubbens damelag løp godt i Night Hawk fredag kveld og lørdag ettermiddag. Det var 3 nattetapper hvor Ingrid, Runa og Julie tok hver sin utfordring. De klarte seg bra og løp inn til 11. plass etter nattens etapper. Laget var da 20:21 bak NTNUI som leder sammenlagt.

I Night Hawk er det mulig å løpe flere etapper, noe som vårt damelag benyttet seg av med såpass gode løpere som Julie og Runa.

På lørdag startet Grethe Clausen på jaktstarten, og vekslet videre til Julie med Runa på siste etappe. Laget vekslet som nr. 15, 13 og kom til slutt i mål som lag 9. Og da det 7. beste norske laget. Laget var 52 minutter bak Halden som vant stafetten. En flott prestasjon av vårt damelag – og vi kan si at damelaget er i rute til NM-stafett!

Herrelaget fikk det tøffere på natta, og var faktisk nr. 62 etter 4 etapper. Da var laget hele 3 timer og 45 minutter bak ledende OK Ravinen fra Sverige. Best av våre nattløpere var Mathias Nalum Olsen som gjorde comeback med en god gjennomføring av sin etappe. De øvrige nattløperne bommet mye underveis.

Dagetappene gikk litt bedre, med Jens Didrik Berg ut på den lange 5. etappen. Men det var ikke til å unngå at de 2 siste etappene gikk ut på fellesstart til slutt. Laget endte på 53. plass hele 5 timer og 20 minutter bak Halden som vant stafetten.

Den neste stafetten nå er KM-stafett ved Langevann 30. august. Her håper vi å mobilisere klubbens løpere til mange stafettlag.

Slik var lagene:

Damelag

1. Ingrid Undstad
2. Runa Fremstad
3. Julie Hjortland
4. Grethe Clausen
5. Julie Hjortland
6. Runa Fremstad

Herrelag
1. Peder Rauan
2. Tobias Kristensen
3. Mathias Nalum Olsen
4. Jørgen Frøyd
5. Jens Didrik Berg
6. Per Olav Gulbrandsen
7. Tom Kristensen
8. Jørgen Frøyd