Aktiviteter uke 34

Denne uka kan vi henge den lyseblå arrangørvesten i skapet og ta fram løpetøyet! Høstsesongen er definitivt i gang. Tirsdag er det høstcup i Andebu, onsdag starter rekka av treningsløp med vårt artige o-triathlon fra Lillejordet og torsdag er det langtur fra klubbhuset med påfølgende plastedugnad. I helga er det Ringerike 2-dagers og NM ultralang. De som ikke har gjort det, kan ta faste økter eller tur-o som henger ute.

Til orientering

  • KM langdistanse arrangeres fra Fokserød vest lørdag 29. august, plott inn i kalenderen og meld på i Eventor innen mandag 24. august
  • KM stafett går av stabelen dagen etter søndag 30. august ved Langevann i ramnestraktene. Her kan du melde din interesse på dette fjesbokarrangementet eller gi beskjed til Per Olav om du vil stille for klubben.

Tirsdag: Vestfold høstcup #1

Andebu IL arrangerer det første løpet i cupen tirsdag 18. august fra Signo i Andebu. Det er merka fra Andebu sentrum. Valgfri starttid mellom 17:00 – 18:30.

Vi oppfordrer dere til å bruke lista over påmeldte fra klubben til å fikse samkjøring oppover.

Onsdag: O-triathlon

Høstens rekke av treningsløp starter med årets o-triathlon fra stranda på Lillejordet onsdag 19. august klokka 18:00. Vi starter med løpingen (A, C og N), så blir det sykkel-o (A og N). Til slutt avslutter vi med bade-o hvor alle «vasser» lik løype.

Økta åpnes for MOT.TV. Løpere fra andre klubber melder sine deltakere til Per Olav. LOKs løpere kan bare møte opp – velkommen til masse moro for store og små!

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 20. august klokka 18:00. Vi løper en rolig langtur først. Ta med tøy til å dusje, for etterpå tar vi en liten pakkedugnad av kart til Brunla u-skole.

Helga: Ringerike 2-dagers/NM ultralang

I helga går Ringerike 2-dagers av stabelen, her er det påmeldingsfrist i Eventor allerede mandag. Klubben har også påmeldte løpere i NM ultralang som går samme sted.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå tre økter hengende ute. Flere blei tatt inn rett før hoveløpet, men nye vil dukke opp utover høsten. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern.