Vi trenger deg

Sørlandsgaloppen går som kjent av stabelen torsdag 5. juli og vi har utrolig bra påmelding. Hele 1181 påmeldte over de fire dagene, med lørdag som toppdagen med hele 1000 løpere som skal ut i skauen. Her blir det full fart og vi trenger folk som tar i et tak! Stikkord: Kiosk, grilling, kakebaking, vakter, premieutdeling og sanitet.

Sjekk kalenderen så fort du kan, hold av en dag eller to eller fire og gi beskjed til folka lista opp under snøggast råd. Opplysninger om arrangementet finner du her:

Kiosk

Det er noen ledige plasser i kioskens vaktplan, hvor det er spesielt viktig å få god bemanning i kiosken så ting flyter bra, med så mange påmeldte som galoppen har – og flere blir det i dagene framover.

Dette består i kiosksalg, lage kaffe, steke vafler og alt som skal til. Det som skal grilles er pølser og burgere, ganske greie saker å få til.

Vi trenger:

  • Torsdag 5/7: 1 til grilling
  • Fredag 6/7: 1 til kiosk og 1 til grilling
  • Lørdag 8/7: 3 til kiosk
  • Søndag 9/7: 3 til kiosk

– Gi beskjed til altmuligsjef Tom Kristensen (epost 2mkristensen@gmail.com / mobil 9516 1107) snøggast råd.

Trafikk-/postvakter

Til sprinten torsdag 6. juli, noe før starten går klokka 18:00 trenger vi 2 veivakter og 4-5 ambulerende postvakter på sykkel. Sistnevnte gruppe skal se til at poster ikke forsvinner, bukker ikke faller ned osv.

– Kontakt vaktsjef: Asgeir Fremstad (mob 4651 5072) snøggast råd.

Kaker

Klubbene stiller med 5 kaker hver, til hver av dagene under galoppen. Vi skal altså tromme sammen 20 kaker til sammen, til det har vi utnevnt en kakekoordinator.

– Kontakt vår kakekoordinator: Karin S. Frøyd (mob 9245 0192) snøggast råd.

Premieutdeling

Det er også et ønske om noen kan bidra til at premieutdelingene går greit for seg, Hedrum har ønske om hjelp fra oss der. Fint om en eller to som har lyst melder seg.

– Gi beskjed til altmuligsjef Tom Kristensen (epost 2mkristensen@gmail.com / mobil 9516 1107) snøggast råd.

Sanitet

Vi trenger en person tilstede som har nok peiling til typisk å vaske og plastre sår, samt til å bedømme om det er såpass alvorlig at legevakta i Larvik (som er informert) kontaktes. Vi har bil og sjåfør klar for transport.

Vi mangler altså en person i følgende tidsrom følgende:

  • Hele torsdag
  • Fredag etter klokka 14
  • Søndag etter klokka 13.30

– Kontakt sjefssjef: Roger Lysnes, HOL (mob 9152 2964 / epost roger@lysnes.net) snøggast råd.