Aktiviteter uke 25

O-festivalen er over, noen skal innom Midnattsolgaloppen, men det neste store er Sørlandsgaloppen 6. – 9. juli som vi altså arrangerer sammen med Hedrum OL. Det er fortsatt noen dugnadsoppgaver ledige, se her. Kretslaget INTEAM er på samling og vi andre har muligheten til å løpet intervaller i Bøkeskogen på tirsdag. Faste økter, tur-o og ikke minst stolper står klar døgnet rundt og ønsker besøk av deg!

Sørlandsgaloppen

Klubbens unge under 16 år oppfordres sterkt til å løpe alle løpene torsdag, fredag, lørdag og søndag (6. – 9. juli).

Når det gjelder dere over 17 år, så får nok mange en oppgave i arrangementet. Men de som ikke har noen jobb til slutt, kan løpe. Bare man først tar en vurdering om en er for kjent til å delta på løpene fra Ra u-skole. Alternativt kan du melde deg som prøveløper til Per Olav.

Ledige oppgaver
Vi trenger folk til å stå i kiosken og til å grille i ulikt antall de fire dagene. Det trengs også et par mennesker som kan bistå den ansvarlige for premieutdelinga. Se detaljer og gi helst beskjed på aktivitetsgruppa vår her eller til Tom Kristensen.

Om noen av våre både yngre og eldre melder seg frivillig til Sport8-nedrigging på fredag ettermiddag, etter løpet fra Ra u-skole og nedrigging siste dag på Ringdalskogen er det flott. Gi beskjed til Tom Kristensen (mob 9516 1107 / epost 2mkristensen@gmail.com).

Enkelte andre oppgaver i tillegg kan typisk dukke opp de nærmeste dagene!

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 27. juni klokka 18:00. Da blir det 300m-intervaller i serier á 6 stk. En nyttig måte å holde løpeformen vedlike i sommerferiemodus det her.

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Faste økter, tur-o og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk!