Vinter-Jukola starter endelig opp igjen!

Onsdag 28.10 ruller vinterens store nattmoro igang igjen fra Istrehågan i Tjølling med Sandefjord OK som arrangør. Dette er et flott tilbud for alle som liker å løpe nattløp. Vi har A-lang, A-kort og en enkel C-løype og alle har fellesstart. Dermed kan man avtale å løpe sammen, om man føler seg litt utrygg.

Vi håper mange av våre løpere har lyst til å delta på dette!

Larvik OK kommer til å sette opp felles avreise til alle løp utenfor egen klubb. Følg med i vår Google-kalender til høyre på nettsidene. Østover benytter vi Rema på Skreppestad, mens vestover benytter vi Spar på Farriseidet. I tillegg blir det eget oppmøte på grusbanen på Agnes for våre yngre løpere i Stavern. Dette avtales direkte med Per Olav.

Hele terminlisten for Vinter-Jukola finner du under:

Terminlisten for Vinter-Jukola denne vinteren.

Larvik OK skal arrangere hele 4 av løpene i Vinter-Jukola med vårt første allerede 4. november på Tjøllingvollen. Ole Petter er i rute med planleggingen sin. De øvrige løpene våre er etter nyttår med Stavernshallen, Brunvall og klubbhuset.

Husk å melde deg på i Eventor innen tirsdag kveld, slik at arrangøren får klargjort nok kart.

Bli med da vel!

Vi har også en egen Facebook-gruppe for Vinter-Jukola her finner du info og spennende diskusjoner om løpene utover vinteren.