Ta toget til Porsgrunn City Race

POL arrangerer sitt city race for andre gang lørdag 31. oktober, dette er morsomt å være med på! Løpet foregår i sentrum av byen og vi arrangerer en togtur fram og tilbake til Porsgrunn, samt pizzabuffet sammen med andre løpere rett ved arena. Bli med!

Et såkalt city race er orienteringsløp i full lengde i by og urbane områder, med samme kart og norm som brukes i sprintløp sånn ellers. Her blir det bare mer moro og flere utfordringer i samme løp!

polDet er kort avstand fra Porsgrunn stasjon til arena ved Bratsberg brygge nede ved Porsgrunnselva, dermed slår klubben til med en togtur der toget snor seg helt ute langs Farris og over Oklungen. Dette er en flott togstrekning som alle bør oppleve fra tog!

Toget går fra Larvik stasjon 11:37 og er i Porsgrunn 12:11, dermed har også de som er så heldige å starte nær 13:00 tid nok til å varme opp og forberede seg.

Etter løpet blir det pizzabuffet på alle mann, sånn at vi får i oss næring etter å ha tråla sentrum med kart og kompass. Etter å ha spist, skravla og sammenligna de veivalg som kan sammenlignes, returnerer vi med tog tilbake til Larvik.

Toget tilbake går fra Porsgrunn stasjon 16:34, så noen rekker kanskje å shoppe noe flott fra Porsgunn også.

Klubben spanderer togreise tur/retur og pizzabuffeten på dere som blir med.

Bli med, meld dere på sjøl og gi beskjed om at dere blir med på tur, dette blir hyggelig!

  • Meld dere på sjøl i Eventor – innen tirsdag 27. oktober klokka 23:59.
  • Gi beskjed til Tom Kristensen om dere blir med på togtur og pizzabuffet så fort som mulig (og seinest som påmeldingsfristen til løpet).