10-mila til helgen

Denne helgen går gigantstafetten «10-mila» i Skåne i Sverige. Larvik OK stiller eget ungdomslag med bare jenter på laget, samt mix-lag i både dame og herreklassen.

For alle som er interessert i å følge våre lag, kan man følge med LIVE med både TV-sending (koster 175 SEK for 1 døgn med orientering), eller web-radio eller online-resultater underveis.

10-milas nettsider

Ungdomsstafetten starter lørdag kl. 10:15. Vårt lag har startnummer 1212. De har 4 etapper.

På laget løper Agathe Brathagen, Pernille Zagar, Maren Sofie Fremstad og Iril Ringheim.

Damestafetten starter lørdag kl. 13:15. Vår felleslag med Lardal, OTO og Sandefjord har startnummer 782. Damestafetten har 5 etapper.

Her har det kommet småskader, så vi har ikke helt klart rekkefølgen på laget. Eller om evt. reserver må settes inn. Ida Sofie Hjortland er LOK’s representant på laget.

Herrestafetten starter lørdag kl. 20:30, og går fort inn i nattetapper. Det er 10 etapper som til sammen løper 10 mil. Herrelaget vårt har startnummer 229 og har løpere både fra Larvik, Sandefjord og Hedrum.

Etappefordelingen er: Sindre Holt, Iver Ringheim, Per Olav Gulbrandsen, Trond Gjelstad, Knut Iver Johansen, Jonas Eikås, Benjamin Gjone, Asgeir Fremstad, Gabriel Gjone og Tom Kristensen. Altså 4 LOK-løpere på laget.

Mange nattetapper på 10-mila for herrene.