Aktiviteter uke 18

Nå er Tiomila vel i havn for både unge og litt eldre! Det blei en våt opplevelse utover lørdag og søndag, men det betyr lite så lenge vi kan gampe på og kose oss. Denne uka er det vårcup fra Ringdalskogen tirsdag, city race i Skien onsdag for de som ikke går i tog første mai og ungdomstrening og grenlandskarusell torsdag og i helga er det Skjærgårdsløpa. Sånn ellers står 100 stolper og fem økter ute og venter på dere.

Tirsdag: Vestfold vårcup #4

Hedrum OL står for ukas løp i vårcupen fra Ringdalskogen tirsdag 30. april. Veien er merka fra rundkjøringa ved Circle K og arena er ved bygget til Arne Olav Lund. Start mellom 17:30-19:00.

Onsdag: Skien City Race

Skien OK arrangerer sitt city race fra Bratsbergkleiva skole, der veien er merka fra fv. 32 nord for Skien sentrum og fra fv. 31 Håvundvegen om en kommer den veien.

Det er andre gang Skien OK arrangerer dette løpet og for dere som ikke går i tog første mai er dette en god anledning til å få løpt fra seg i urbant terreng.

Torsdag: Ungdomstrening

Dette er en fellesøkt spesielt retta mot tenåringer i Larvik, Lardal, Hedrum og Sandefjord. Felles gjennomgang av hensikt og hva man skal tenke på under økten klokka 18:15. Oppsummering etterpå.
Treninga starter fra Andersbonnveien og vi avtaler felles kjøring.

Torsdag: Grenlandskarusellen #4

Karuselløpet torsdag 2. mai går i Bambleland . Arena er ved fv. 352 Stathelle barneskole. Start mellom klokka 18 og 19.

Lørdag og søndag: Skjærgårdsløpa

OTO arrangerer tradisjonen tro Skjærgårdsløpet som i år har mellomdistands lørdag og langdistanse søndag. Det er merka til løpet fra fv. Det er merket fra Borgheim langs fv. 308.

Dette løpet er åpningen av MOT.TV-cup for 13-16 åringene.

På grunn av begrensa parkeringskapasitet oppfordres det til samkjøring.

Hver dag: Faste økter

Vi har fem faste økter ute og alle er snøfrie og greie, merk spesielt de nye øktene fra Rømminga og Ulfsbakk som blei lagt ut til påske.

Per Olav på start under publikumsløpet, NM sprint i Skien 2013-05-25