Aktiviteter uke 17

Påska er over og vi starter rett på med vårcup på Rakke tirsdag, kystnært og i solskinn! Onsdag er det treningsløp på Gjerstad-kartet og på torsdag kan en løpe karuselløp i Gulsetmarka. Helga er virkelig noe å glede seg til, både for de som skal løpe og de som følger med Tiomila hjemmefra. Larvik OK stiller med eget eller i blandalag i alle stafettene. Dette blir jättekul! Sånn ellers står 100 stolper og fem økter ute og venter på dere.

Tirsdag: Vestfold vårcup #3

Vi arrangerer det tredje løpet i vårcupen på Vestre Rakke tirsdag 23. april. Start mellom 17:30-19:00. Det er merka fra fv. 301 vest for Stavern.

Fint med påmelding i løpet av mandag kveld, sånn at karttrykket tirsdag morgen blir mest mulig korrekt.

Onsdag: Treningsløp

Møt opp i krysset Rauanveien/Hegdalringen for treningsløpet onsdag 24. april klokka 18:00. Det er merka fra Rauanveien mellom Grønneberg og Bommestad.

Det er fire løyper å velge mellom (A, B, C og N) og det er bare å møte opp uten påmelding.

For klubbens ungdommer blir det instruksjon i dirigerings-o, mens det er et helt vanlig treningsløp for de litt eldre.

Torsdag: Grenlandskarusellen #3

Skien OK arrangerer ukas karuselløp i Gulsetmarka torsdag 25. april. Arena er på Vestre Gulset og veien er merka fra Gulsetringen. Start mellom klokka 18 og 19.

Lørdag og søndag: Tiomila

I helga går den STORE tiomilastafetten av stabelen i Skåne og Larvik OK stiller med eget lag i Ungdomskavlen og bidrar med løpere i felleslag i Dam- og Tiomilakavlen. Her blir det timer med spenning og moro, både i skauen, på arena og ikke minst hjemme hos de som følger dette live!

Hver dag: Faste økter

Vi har fem faste økter ute og alle er snøfrie og greie, merk spesielt de nye øktene fra Rømminga og Ulfsbakk som blei lagt ut til påske.