Aktiviteter uke 41

Høstferien er nettopp slutt og det er ei rolig uke på o-fronten foran oss. Da kan en benytte sjansen til å polere løpeformen med intervaller på tirsdag og rolig langtur på torsdag. På søndag går nemlig det første av høstens langløp av stabelen; Marummila fra Skiringsal folkehøyskole. Vi har akkurat nå ei fast økt ute som tas inn mot slutten av uka, så kast deg rundt! Benytt også sjansen til å jakte på 50 stolper og fine premier!

Vinter-Jukola tar til onsdag 25. oktober, så da har du tid til å sjekke om hodelykta fungerer og plotte inn onsdagene framover til i begynnelsen av mars. Hodelykt trengs til langturen på torsdag også, forresten!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 10. oktober klokka 18:00. Det blir flate, fine intervaller på Myra denne gangen. Velg joggesko. Velkommen til trening!

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 12. oktober klokka 18:00. Vel møtt til langtur. Husk å ta med lykt!

Vi løper samlet i starten, og deler inn i grupper etter fart og lengde etter ca. 30minutter av turen. Det er åpent i garderober og dusjer etter økten.

Søndag: Marummila

Den tradisjonsrike Marummila går i år fra Skiringsal folkehøyskole søndag 15. oktober med fellesstarter fra klokka 11:00. Du kan velge mellom tre ulike lengder, etter kondisjon og ønske: 10km, 5 km og N-løype (2,5km).

Dette blir moro, bare å bli med! Og på Marummila vanker det alltid noen morsomme overraskelser fra løypelegger underveis. Bli med, bli med!

Alle dager: Faste økter og stolpejakt

Ei fast økt og femti stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk! Økta tas inn mot slutten av uka, så her må du kaste deg rundt. Stolpene står ute og kan registrers fram til 1. november, merk at det trekkes ut fin-fine premier og flere stolper betyr større vinnersjanse!