50 nattløpere startet på Larvik torv

Vinter-Jukola fortsatte med LOK som arrangør onsdag. Denne gang med arena i p-huset under Larvik torv, og med løyper rundt i Larvik sentrum. Og hele 20 av våre egne LOK-løpere deltok på moroa.

Start_A-lang

Det er alltid fellesstart, så også denne gang. Larvik OK hadde lagt opp til 3 sløyfer for den lengste løypen. De to første rundene var gaflet mot hverandre, mens sistesløyfen var felles. A-kort hadde 2 av sløyfene. Kartbyttene forgikk faktisk inne i p-huset, og løperne måtte velge en av 3 utganger derfra for å komme i gang med sine runder. En smule forvirrende for noen.

Larvik sentrum er kupert, og inneholder en rekke krevende elementer i sprintorientering. Denne gangen ble de aller fleste elementene testet på løperne. Det var krevende å ligge på forskudd underveis. Og kanskje spesielt på runde 3, som var mest krevende. Det var korte runder med mange retningsendringer underveis. Man måtte ofte ut bakveien og så ta veivalg langt rundt for å orientere optimalt i kveld. Rett og slett god sprinttrening midtvinters.

Løype 1

Løype 2Løype 3Raskest i langløypen var hjemmehåpet Tobias Kristensen (Larvik OK). Han var 18 sekunder raskere enn Sindre Holt (Hedrum OL), og et drøyt minutt foran ringreven Thore Kornmo (Porsgrunn OL). A-lang løp både løype 1+2+3.

Elin Bjerva (Larvik OK) var raskest av damene, og mente selv hun hadde fordel av å være litt kjent i byen.

Elin Bjerva til kartbytte

 

 

Resultater i Eventor!

I kortløypen var det unggutten Tobias Mathisen (Porsgrunn OL) som satte inn en forrykende sluttspurt foran sin far, Magne W. Mathisen. Espen Johnsen (Hedrum OL) ble nr. 3 i denne løypen.

Vinter-Jukola fortsetter neste onsdag med OK Skeidi som arrangør.