Aktiviteter uke 3

Det er snø og bra skiføre i distriktet, det er flott! Men likevel bør en absolutt løpe intervaller fra Tollerodden på mandag og Vinter-Jukola fra Larvik torv på onsdag. Torsdag blir det skitur fra klubbhuset. STIFs o-trening på søndag er avlyst. Våre grønne turer kan fortsatt tas!

Mandag: Intervaller

Snøen fører oss til Tollerodden denne gangen, møt opp på parkeringa nede ved Skottebrygga mandag 18. januar klokka 18:15. Denne gangen løper vi gaterunden rundt Tollerodden og «Ellevilla». Sikkert lurt med noen pigger under skoene. Og husk refleksvest.

Onsdag: Vinter-Jukola #11

Vinter-Jukola-logo Larvik OK ved Per Olav står for Vinter-Jukola onsdag 20. januar, starten går fra parkeringa under Larvik torv.

Blås i minusgradene. Dette blir gøy, Per Olav har pønska ut et artig opplegg! Sprintløp i egen by.

Som vanlig løypene A-lang, A-kort og C. Oppmøte 18:00 og fellesstarter 18:30. Les PM for nyttig informasjon.

Torsdag: Skitur

Vi går på ski fra klubbhuset torsdag 21. januar klokka 18:00. Det er kjørt opp løyper i flere retninger bak klubbhuset. Vi deler opp i flere grupper etter lengde og hastighet man ønsker å gå. Husk lykt!

Økten tar nok fra 1:15 – 2 timer. Det blir fint med garderobe og varm dusj direkte etter

Søndag: Avlyst STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe er i utgangspunktet avlyst, men følg med på hjemmesida til o-gruppa for informasjon.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå to økter hengende ute, men snøen gjør det vel noe upraktisk for tida. Uansett, kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

De grønne turene er tilgjengelig med kort snøbasing noen steder. Disse turene er en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.