Aktiviteter uke 17

Bli med, bli med! Vårcupløp i Sande tirsdag, treningsløp på Gjerstad onsdag og intervalltrening i Bøkeskogen for å polere løpeformen torsdag. Søndag går Sandefjord OKs utsatte Vestfold 2-dagersløp på Hjertås. De faste øktene og tur-o ligger selvsagt ute hver eneste dag og natt, hele uka.

Tirsdag: Vestfold vårcup #3

Sande sportsklubb arrangerer cupløp fra fra Sande videregående skole tirsdag 24. april. Veien er merka fra YX-stasjonen v/krysset fv. 313/319.

Dette er en mellomdistanse og som vanlig fristart mellom 17:30 – 19:00. Det er bare å møte opp, varme opp og så er det tut-og-kjør!

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet onsdag 25. april klokka 18:00 går fra leirplassen til barnehagen på Gjerstad. Veien er merka fra krysset fv. 303 og Rauanveien på Grønneberg. Peder og Elisabeth står for opplegget.

Det vanlige løypetilbudet med: A (4-5km), B (3km), C og N. Det blir elementer av postplukk i deler av løypene.

Ferskinger og interesserte kan møte opp passe tidlig, så er vi mer enn gjerne klar til å veilede og vise dere hvordan kart, kompass og postjakt gjøres!

Torsdag: Intervalltrening

Vi starter opp med intervaller (og tester) på torsdagene. Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen torsdag 26. april klokka 18:00. Denne gangen satser vi på Myra-runden. Velg joggesko.
Vel møtt til effektiv og bra trening for løpeformen!

Søndag: Vestfold 2-dagers, dag 1 (flyttet fra 24.03)

Sandefjord OK arrangerer sitt utsatte løp fra Vestfold 2-dagers, sin Plan B søndag 29. april. Løpet går i Hjertås og er lagt opp som en forkorta langdistanse. Første start klokka 11:00. Parkering og arena ved Torp konferansesenter.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og ikke mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt. Et par av øktene er på vei inn og snart kommer det nye.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet. De to første er allerede ute, mens den siste åpner 1. mai.