Aktiviteter uke 10

Det kom en slags vinter på skuddårsdagen – sånn helt på tampen av februar, men det forsvinner vel fort nede hos oss. Dermed er det bare å bli med på intervaller i Bøkeskogen mandag, Vinter-Jukola på Yxney helt ytterst på Østerøya onsdag og STIF-trening fra Ringshaug skole søndag. I helga er det MOT.TV-samling på Hove leir og Inteam har også opplegg i de samme traktene. Nå som det er lyst et godt stykke utpå ettermiddagene, er det enda flere muligheter til å ta de fire faste øktene som henger ute.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 2. mars klokka 18:00, da skal vi løpe 8-ern! (Litt tidligere start i dag, siden noen må rekke styremøte på klubbhuset klokka 19:30.)

Onsdag: Vinter-Jukola #16

Sandefjord OK har flytta ukas nattløp onsdag 4. mars til Yxney ytters på Østerøya. Kjør Østerøyaveien helt ut og samlingsplass er på parkeringsplassen der ute.

Vi har felles kjøring fra pendlerplassen på Bommested (vestre). Det fyller vi opp bilene og drar klokka 17:20. Oppmøte på arena klokka 18:00. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Terrenget var helt bart på søndag. Som vanlig er det løypene A-lang, A-kort og C å velge mellom.

Lørdag og søndag: MOT.TV-samling

Klubben har ansvar for MOT.TV-samlinga på Hove leir utafor Arendal. Det blir 2 økter lørdag og 1 økt søndag. Søndag blir det også klatring på Hove klatrepark.

Kretslaget Inteam har også et opplegg i Arendal denne helga.

Søndag: STIF-vintertrening

Ukas treningsløp går fra Ringshaug skole på Tolvsrød i Tønsberg søndag 8. mars. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå fire økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske, Vestmarka syd, nord for Rømminga og Eikedalsmarka fra klubbhuset.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.