Aktiviteter uke 11

Denne uka starter med intervaller mandag og Vinter-Jukola i Bambleland onsdag, men avsluttes med at en god gjeng drar på klubbtur til Nordjysk 2-dages! De som ikke drar nedover kan dra på STIF-trening fra Flautangen søndag eller ta faste økter som henger ute.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 9. mars klokka 18:30 der flate og fine intervaller i strykejernfasong står på programmet. Felles oppvarming og nedjogg. Mulighet til å kutte i lengde om ønskelig.

Onsdag: Vinter-Jukola #17

Ukas nattløp går fra Langesund barneskole onsdag 11. mars og veien er merka inn fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund.

Vi har felles kjøring fra Kiwi på Eidet der vi fyller opp bilene og drar klokka 17:20. Oppmøte på arena klokka 18:00. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Som alltid er det løypene A-lang, A-kort og C å velge mellom.

Torsdag-søndag: Klubbtur til Nordjysk 2-dages

En god gjeng LOK-ere drar tradisjonen tro på tur til Nordjysk 2-dages fra torsdag/fredag og hjem igjen etter løpet søndag. Corona-viruset førte ikke til avlysning, men det blir strengere rutiner rundt starttider og ikke arenafunksjoner – sånn at folk ikke samles over lengre tid.

Søndag: STIF-vintertrening

Ukas treningsløp går på Flautangen ute på Østerøya i Sandefjord søndag 15. mars. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå fire økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske, Vestmarka syd, nord for Rømminga og Eikedalsmarka fra klubbhuset.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.