Aktiviteter uke 11

Det blei en flott tur til Nordjysk på alle måter. Moro med en så stor gjeng fra klubben, neste år blir vi sikkert enda flere! Når så mange har kjørt seg i helga, dropper vi intervallene på mandag. Onsdag derimot er det bare å bli med, da går denne vinterens siste Vinter-Jukola fra Stavernhallen. På torsdag er det langtur fra klubbhytta. Lørdag drar kretslaget på påskesamling i Skåne. De faste øktene kan du ta når det måtte passe, om snøen tillater det.

Onsdag: Vinter-Jukola #18

Vinter-Jukola-logo Larvik OK, med Lars Fremstad som ansvarlig, står for det siste løpet i denne Vinter-Jukola-sesongen onsdag 16. mars. Løpet er flytta og har oppmøte i Stavernhallen. Møt opp klokka 18:00. Det blir felles oppvarming til start 18:15 og fellesstarten går 18:30.

Det blir rundt 20% terreng (med litt snø) og resten gater/asfalt. Sko med pigger anbefales. Vel møtt!

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 17. mars klokka 18:00. Ei gruppe løper omtrent 1:15, den andre gruppa løpet halvannen time eller noe mer. Dusjen er varm etter treningen.

Lørdag og ut i påska: INTEAMs påskesamling

Kretslaget drar på påskesamling i Skåne lørdag og blir borte til onsdag i påskeuka. De har et tett, lærerikt og spennende program foran seg!

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.