Klubbtur til Danmark

Det er gledelig at hele 33 deltakere blir med på klubbtur til Danmark 10.mars til 13. mars i forbindelse med sesongåpningen med Nord-Jysk 2-dages syd for Skagen.

De fleste drar med Color Line torsdag kveld, men også 10 personer drar fredag kveld.

Vi skal bo på Skallerup Seaside Resort. Dette er et stort og flott anlegg med badeland, spa, bowling, minigolf, restaurant, dyregård, ridesenter, lekeland osv. Husk å ta med sengetøy, og vi slipper å vaske oss ut etterpå.

Og nå kan vi anbefale at du laster ned appen til Skallerup. Den gir deg tilgang til flere superspennende aktiviteter både utendørs og innendørs. Søk opp «Skallerup» i appstore eller Play Butikk avhengig av hvilken mobil du har.

Skallerup bading

Alle deltakerne på turen har fått «PM for klubbturen» også i revidert versjon. Denne er lagt ut på klubbens lukkede gruppe «Larvik OK – aktiviteter», og sendt på mail til de som ikke er på Facebook.

Vi trener fredag og løper evt. nattløp. Mens det er løp både lørdag og søndag. Men det aller viktigste er sosial moro og hygge på Skallerup. Det blir nok også minst en 10-kampøvelse denne helgen.

Vi har laget en egen innbydelse til LOK-turen til Danmark.

Startlistene på Nord-Jysk 2-dages er nå klare.

Og her er linkene til klubbens startlister: lørdag og søndag

Har du spørsmål, kan disse rettes til reiseleder Per Olav Gulbrandsen (per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no) og mobil +47 41 300 777.

Og fikk du ikke vært med denne gangen, får du bli med på en av klubbens andre sosiale turer i år. Vi har nå f.eks. booket oss inn på Kristiansand Feriesenter (Dvergsnestangen) til Sørlandsgaloppen. Her har vi faktisk 35 plasser – info kommer plutselig en dag…

Bunken (fredag)

Tom Kristensen fra fjorårets Nord-Jysk 2-dages