Aktiviteter uke 12

Det er fortsatt vinter i landet, sjøl om vi kan se små vårtegn her og der! Tirsdag løper vi intervaller på Indre havn, onsdag går sesongens siste Vinter-Jukola fra POLs klubbhus på Kjølnes og torsdag er det kystnær langtur fra Søndersrød. Merk at vårt Vestfold 2-dagersløp palmesøndag er flytta til ei ledig luke i terminlista søndag 8. april, når påska er over og våren sannsynligvis er her. Ellers henger det flere faste økter ute, der de nær kysten ikke er snødd helt ned i alle fall!

Til orientering: Vestfold 2-dagers

På grunn av at det fortsatt ligger mye snø og det potensielt blir gufne forhold, har vi flytta vårt løp fra palmesøndag 25. mars til søndag 8. april. De to løpa i Østfold som opprinnelig skulle gå denne helga er avlyst på grunn av for mye snø i terrenget og dette tidspunktet etter påske er ypperlig både med tanke på vær og tilslutning fra løperne! Hold av datoen, mer informasjon følger.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved parkeringa på Skottebrygga/Tollerodden tirsdag 20. mars klokka 18:00. Vi løper intervaller på Indre havn (asfalt). Velg joggesko og godt humør!

Onsdag: Vinter-Jukola #20

På onsdag 20. mars går det siste løpet i denne sesongen med Vinter-Jukola. På grunn av snø på opprinnelig samlingsplass går løpet som sprint fra klubbhuset til POL på Kjølnes.

Vi har felles avreise fra Farriseidet (Spar) klokka 17:30. Frammøte på samlingsplass er klokka 18:00. Felles avgang til start klokka 18:15. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med!

Torsdag: Langtur

Møt opp ved Meny på Søndersrød torsdag 21. mars klokka 18:00. Det er mindre snø her ute, så det går finfint å løpe kyststien derfra og rundt Mølen. Turen blir mellom 1:00-1:20. Det er lurt med knottpigg. Lad lykta og heng deg på!

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og ikke mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.