Aktiviteter uke 11

Fornøyde og slitne kom vi hjem fra klubbturen til vinterlige Nordjysk 2-dages søndag kveld. Denne uka er det muligheter til vinterlig orientering her i gamlelandet. Onsdag går Vinter-Jukola fra Nalumstranda, der det er løpbart. På lørdag arrangerer klubben MOT.TV-samling med to økter og pizza/bowling som avslutning. Søndagsturen med kart og kompass kan du ta fra Store Bergan skole. Ellers henger det flere faste økter ute, der de nær kysten ikke er snødd helt ned i alle fall!

Onsdag: Vinter-Jukola #19

Vinter-Jukola denne uka arrangeres av klubben vår! Møt opp ved Nalumstranda onsdag 14. mars klokka 18:00. Merk flyttinga som har skjedd på grunn av for mye snø på opprinnelig sted.

Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med!

Frammøte er kl. 18:00. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Lørdag: MOT.TV-samling

Larvik OK ønsker alle MOT.TV-løpere (13-16 åringer i løpet av 2018), og ledere velkommen til dagsamling lørdag 17. mars i Larvik som erstatning for Kristiansand-samlingen som snødde bort.

Det blir en økt i skogen/svaberg og en sprintøkt i Stavern + pizza og bowling på Mester’n. Bli med da vel!

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går fra Store Bergan skole 18. mars. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Nødvendig å sjekke hjemmesida til STIF før du drar, snøen kan også denne søndagen føre til avlysning.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og ikke mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.