Aktiviteter uke 14

Tirsdag denne uka fyller klubben vår 65 år, men holder seg alltid like ung og aktiv som medlemmene! Våren er her for alvor og det er nok å finne på, for på tirsdag er det vårcup i Tønsberg, onsdag o-teknisk trening fra Aske, torsdag langtur fra klubbhuset og i helga er det Norwegian Spring ved Vårstafetten, Vårspretten og Solrenningen ved Sarpsborg. De faste øktene henger ute døgnet rundt, det er bare å hente et kart.

Tirsdag: Larvik OK har fødselsdag

Tirsdag 4. april 1952 blei klubben vår danna, vi kan med andre ord feire 65-årsjubileet på tirsdag!

Tirsdag: Vestfold vårcup #2

OTO står for det andre løpet i vårcupen tirsdag 4. april. Dette er en sprint fra Byskogen skole, Tønsberg og parkering ved messeområdet/Tønsberg ishall. Veien er merka fra rundkjøringa ved Sem kirke, i krysset rv. 308/35, som en da møter ved å ta av fra E18 ved Nortura/Askjems camping og følge rv. 35.

Start er som alltid mellom 17:30-19:00.

Onsdag: O-teknisk trening

Velkommen til en o-trening onsdag 5. april klokka 18:00, siden det er slutt på Vinter-Jukola for sesongen og treningsløpa starter opp først etter påske. Arena blir kirkegården i Askeskogen.

Løyper: A, B, C og N-løype. Dessverre ikke EKT. Dette er samme økta som MOT.TV-ungdommene brukte under samlinga på lørdag. Gjenbruk altså!

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 6. april klokka 18:00. Det deles opp i ulike grupper etter fart og lengde på turen. En gruppe løper ca. 1:15 og en gruppe raskere og lengre. Nå er det ikke nødvendig med lykt heller! Garderobe og dusj er tilgjengelig etterpå.

Lørdag og søndag: Norwegian Spring

I helga går Norwegian Spring av stabelen ved Sarpsborg. Her stiller vi med to ungdomslag i Vårstafetten lørdag, dette er finfin trening før flere av løperne skal stille på Tiomila seinere i våres. Vi som er eldre kan løpe Vårspretten på lørdag og Solrenningen på søndag, etteranmelding er fortsatt mulig.

Flere av løperne overnatter samme sted (Marché Rygge Vest Airport Hotel) og finner sikkert på noe moro sammen etter løpet på lørdag, se informasjon på Facebook-gruppa vår: Larvik OK – aktivitetsgruppa.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå fem økter liggende ute, med sine ulike utfordringer, momenter og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.