Aktiviteter uke 14

Påskeharen har nå pakka sammen og på søndag arrangerer vi den utsatte utgaven av Vestfold 2-dagersløpet ute på Rakke. Før det kan du bli med på intervaller på Rakke tirsdag (med befaring på arena i etterkant) og på onsdag starter vi opp med de ukentlige treningsløpa der poster passe fnøfritt og kystnært ute på Anvik er først ut. Helt ferske er velkomne til å prøve seg, vi vil bidra med instruksjon, tips og tricks til nybegynnere på treningene våre. Opptil flere faste økter henger ute hver eneste dag!

Tirsdag: Intervalltrening

Vi løper intervaller på Rakke tirsdag 3. april klokka 18:00. Her har vi ei bra runde med mange kuttemuligheter, slik at vi kan tilpasse nivået for alle. Målet er at alle kommer i mål omtrent samtidig på intervallene og kan starte sammen. Både sosial og nyttig denne økta her! Velg gjerne o-sko med knotter.

Intervalltreninga kombineres med arenabefaring til Vestfold 2-dagers klokka 18:30 for funksjonsledere (og andre interesserte, for den del).

Onsdag: Treningsløp

Vel møtt til ny treningsløpssesong for alle klubbens medlemmer og andre interesserte! Første løpet går på Anvik med oppmøte ved Anvik minigolf onsdag 4. april klokka 18:00. Veien er merka fra krysset fv. 301/Hummerbakkveien (før Skårabakken).

Løyper å velge mellom: A (4-5km), B (3km), C og N-løype og det er Henrik og Per Olav som står for opplegget.

Søndag: Vestfold 2-dagers

Søndag 8. april går vårt utsatte og flytta løp i Vestfold 2-dagers av stabelen. Det er snøfritt ute ved kysten og det går seg veldig bra til om værmeldinga slår til!

Alle under 16 år kan løpe våre egne løp, men fint om de kan bidra litt i arrangementene etter at man har løpt. Aktuelle oppgaver er dele ut saft, rive av lapper fra minitimeren eller stå i kiosken.

Prøveløping fra klokka 8:00. Første start klokka 11:00. Det er viktig at funksjonærer kommer tidlig nok – avtal med leder for din funksjon.

Vi oppfordrer alle klubbens unge til å melde seg på løpet. Klubbens unge under 16 år får lov til å løpe vårt eget løp og vi ønsker mer enn gjerne det, men man må også hjelpe litt til før og etter eget løp. Per Olav er løpsleder og Kåre er løypelegger.

Voksne medlemmer kan helt sikkert få bidra med ulike oppgaver; meld fra om ledige hender til Per Olav. Jo flere vi er med på jobben, dess morsommere blir det!

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og ikke mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.