Aktiviteter uke 14

Vårsesongen er sparka i gang med Vestfold 2-dagers i helga som var, nå er vi klare til å starte på alvor! Det er første løp i Vestfold vårcup på tirsdag med en sprint på Melsom, første treningsløp på onsdag fra Aske og første løp i Grenlandskarusellen på torsdag med en sprint i Langesund. Det er også mulig å løpe intervaller i Bøkeskogen på torsdag. I helga er det Norwegian spring på østfoldsida. Har du tid til overs, så er det flere faste økter ute og flere på barmark.

Tirsdag: Vestfold vårcup #1

Stokke IL starter vårcupen med en sprint på Melsom tirsdag 2. april. Oppmøte ved Melsom videregående skole. Start mellom klokka 17:30 og 19.

En ønsker påmelding til disse løpa klokka 20:00 søndag før løpet, dette for å gi arrangøren en pekepinn på deltagerantallet. Det er uansett mulig å etteranmelde seg inntil klokka 14:00 på løpsdagen. For Vestfold vårcup faktureres klubben bare for løp du deltar i, sånn om du skulle blir forhindra å løp, av ulike grunner sjøl om du er påmeldt.

Onsdag: Treningsløp

Det første treningsløpet onsdag 3. april står Per Olav og Henrik for, med oppmøte ved kirkegården på Askeskogen. Det er merka fra Skårabakken langs fv. 301 vest for Stavern.

Her er det bare å møte opp for alle klubbens løpere og vi starter klokka 18:00. Det er fire løyper å velge mellom med nivåene A, B, C og N. Noe for absolutt alle!

Ekstra tema denne gangen er «inni ringen».

Denne treninga er ungdomsøkt sammen med naboklubbene (Sandefjord, Hedrum og Lardal), så det blir ekstra folksomt og morsomt i kveld. Ungdommene samles 18:15 for egen gjennomgang. Oppsummering etter økten.

Torsdag: Grenlandskarusellen #1

Første løpet i karusellen er en sprint i Bambleland torsdag 4. april, full fart og moro fra Langesund barneskole. Start mellom klokka 18 og 19.

Torsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen torsdag 4. april klokka 19:00 for intervalltrening. Kjekt å polere løpsformen på sosialt vis! «Myra-intervallen» står på planen og nå skal snø og is være borte, velg joggesko.

Lørdag og søndag: Norwegian spring

Denne helga er våren i gang på alvor der på feil side av Oslofjorden også, med Vårstafetten og Vårspretten lørdag og SOLrenningen søndag. Klubben stiller med D13-16-lag i stafetten og løpere sånn ellers også.

Hver dag: Faste økter

De faste øktene ute i Brunlanes er på barmark og anbefales til alle som ikke har løpt dem, de nye øktene fra MOT.TV-samlinga er nå tilgjengelig som faste økter.