Aktiviteter uke 18

De ivrige har mulighet til treningsløp ved Holemyra i Svarstad allerede mandag. Tirsdag er det vårcup med sprint på Framnes i Sandefjord. Onsdag er det treningsløpet vårt fra Gjerstad. Torsdag har en mulighet til å løpe uten kart og kompass i Kjose. I helga er det NM sprint og sprintstafett i Bergen, med flere LOK-løpere. Søndag går også Bøløpet i flott terreng. I tillegg har vi både tur-o og faste økter ute døgnet rundt!

Mandag: Treningsløp Lardal

Lardal OL har treningsløp som er åpent også for LOK-løpere (gratis). Start fra klokka 18:00. Denne gang er starten fra Holemyra ved Svarstad sentrum, veien er merka fra fv. 40/32.

Tirsdag: Vestfold vårcup #4

Sandefjord OK arrangerer sprintløp i vårcupen tirsdag 3. mai. Arena på Framnes brygge, Framnesveien 7, det er merka fra rundkjøring rv. 260 ved Kilen. Start mellom 17:30-19:00.

Les PM som blant annet forteller at piggsko er forbudt og noe om sperra områder.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra Gjerstad onsdag 4. mai klokka 18:00. Merka fra Rauanveien mellom Grønneberg og Bommestad. Som vanlig løyper i variantene A-lang, A-kort, C og N. Fam. Fremstad og Helle står for opplegget.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, både for det sosiale og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere og nybegynnere som strømmer til.

Torsdag: Kjoseløpet

Kjose IL arrangerer det tradisjonsrike terrengløpet Kjoseløpet fra Omsland på «himmelspretten» torsdag 5. mai. Start for kort løype/barneløype klokka 14:15 og ordinær distanse klokka 15:00.

Her har man muligheten til å sjekke løpeformen uten å bry seg med kart og poster, men kan sjekke hvordan en ligger an i forhold til skiløpere, friidrettsfolk og mosjonister av alle slag.

Lørdag og søndag: NM sprint og sprintstafett

NM-sprint går på lørdag og starter med kvalifisering 9:30, og fortsetter med publikumsløp og så til slutt finaler med juniorene først. Flere løpere fra klubben stiller i Bergen!

NM-sprintstafett tar til på søndag med et lag fra Larvik OK. Fellesstarten går kl. 10:00.

Søndag: Bøløpet

De som ikke løper NM i Bergen kan la seg friste av en tur til Bø! Bø o-lag byr på et flott løp i flott terreng søndag 8. mai. Det er fri starttid mellom klokka 11.00 til ca. 12.30. Samlingssted ved Vatnar grendehus, det er merka fra fv. 152 mellom Bø og Notodden. Parkering på stedet.

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.