Vårcupløp i Larvik – for ferske og garva

Bli med på Vestfold vårcup tirsdag 10. mai fra Thor Heyerdahl videregående skole. Dette er et enkelt o-løp som klubben arrangerer selv og passer svært så godt for våre nye rekrutter! Vi har forøvrig noen ledige oppgaver som postvakter og ellers vi kan lokke med.

Man har fri start mellom 17:30-19:00. Dette løpet i Vestfold vårcup er en fin start på å løpe o-løp (konkurranse). Vi hjelper deg med og forklarer på forhånd hvordan et slikt løp foregår, slik at du kan føle deg trygg. Løypene foregår mye i gater og noen små skogteiger og parker, her bør du ikke være redd for å løpe deg bort.

Bli med da vel, dette blir garantert morO!

Fint om dere kan si fra til Per Olav Gulbrandsen på mobil 41 300 777 eller Tom Kristensen på mobil 9516 1107, slik at vi får meldt dere på løpet på forhånd. Selv om det faktisk er mulig å melde seg på direkte på løpet.

Til arrangementet trenger vi også flere som kan være postvakter – så ingen stikker av med postene våre under løpet – og en til løpsdrikke på arena, meld dere veldig gjerne til løpsleder Asgeir Fremstad på mobil 982 31 602 så fort som mulig!