Aktiviteter uke 18

Skien City Race på tirsdag er et alternativ for dere som ikke går i demonstrasjonsmag første mai. Onsdag er det klubbmesterskap sprint på Kleiver, torsdag er det vårdugnad på klubbhuset og i helga går Skjærgårdsløpet og Skjærgårdssprinten i OTO-land. De faste øktene og tur-o ligger selvsagt ute hver eneste dag og natt, hele uka.

Tirsdag: Skien City Race

Dere som ikke går i demonstrasjonstog første mai, kan altså løpe urban langsprint i Skien tirsdag 1. mai med første start klokka 11:00 og arena er Handelstorget.

Onsdag: Klubbmesterskap sprint

Onsdag 2.mai arrangerer vi klubbmesterskap sprint fra lavoen til Larvik ski ved Sky skole. Møt opp og det er mulig å starte når det passer mellom klokka 18:01 og 18:30.

Etterpå blir spanderer klubben grillmat og drikke. Det blir 10-kamp for de unge og de som vil prøve. Premieutdeling til klubbmestere og alle under 12 år.

Torsdag: Vårdugnad på klubbhuset

Velkommen til et av vårens fasteste og vakreste eventyr torsdag 3. mai fra klokka 17:30. Rydding og ordning på klubbhuset! Det blir mulighet til å supplere løpetøyet og selvsagt skal vi ha la praten gå over noe en kopp kaffi, saft/brus og noe å bite i. Jo flere, dess fortere går det og morsommere er det.

Lørdag og søndag: Skjærgårdsløpet og Skjærgårdssprinten

OTO fortsetter sin jubileumskarusell, denne gangen med de mer klassiske skjærgårdsløpa. Mellomdistanse fra Torød speiderhus lørdag med første start klokka 12:00. Sprint fra Sandeåsen skole på Tolvsrød søndag med første start klokka 11:00.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og snøfritt ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt. Se også den splitter nye økta på Bordbergåsen, rett bakafor klubbhuset, den kan tas med kurvekart for ekstra utfordring og lærin eller med vanlig kart om kun kurver blir for vrient.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet. De to første er allerede ute, mens den siste åpner 1. mai.