Aktiviteter uke 19

Full halloi! Mandag er det mulig å være med å teste løypeopplegg til sprintstafetten, tirsdag er det vårcup fra Ramsum skole, onsdag er det treningsløp fra Rømminga, fredag er det MOT.TV-trening i hovedløpsrelatert terreng fra Ingri, på lørdag er det vi som arrangerer Sport8-sprintstafett (som også er KM sprintstafett for både Telemark og Vestfold i år) og om en har krefter igjen går Bøløpet på søndag. Husk også å melde deg på pinseløpa og klubbturen vår til Kongsberg! De faste øktene og tur-o ligger selvsagt ute hver eneste dag og natt, hele uka.

Klubbtur til Pinseløpet

Husk påmeldingsfristen til Pinseløpet på Kongsberg 11. mai og ikke minst til klubbturen vår i pinsa 19/5 – 21/5:

Vi har nemlig booket 3 store leiligheter på arena i Funkelia skisenter. Totalt har vi 34 sengeplasser – så det bør være nok til alle som har lyst! Alle de 3 løpene går i Funkelia og det blir sikkert over 1.000 o-løpere på plass i det fine terrenget på Kongsberg.

Mer informasjon, innbydelse og sånt på dette arrangementet i aktivitetsgruppa vår.

Mandag: Løypetesting sprintstafett

Vi tester løyper/gaflinger til lørdagens sprintstafett fra Ra u-skole. Møt opp mandag 7. mai klokka 18.

Fint om mange kan løpe, slik at vi kan kjøre en fellesstart og sjekke hvordan gaflingene fungerer. Gi beskjed til Per Olav på forhånd om du kommer. Slik at vi får med nok kart.

Tirsdag: Vestfold vårcup #4

Stokke IL arrangerer vårcupløp fra Ramsum skole tirsdag 8. mai. Veien er merka Stokke ravei, parkering ved Skjee kirke.

Dette er en mellomdistanse og som vanlig fristart mellom 17:30 – 19:00. Det er bare å møte opp, varme opp og så er det tut-og-kjør!

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet onsdag 9. mai klokka 18:00 går fra Rømminga (på kartet nordover). Veien er merka inn Vestmarkaveien fra rundkjøringa ved Nordbyen kjøpesenter. Arrangører: Rolf og Kari

Det vanlige løypetilbudet med: A (4-5km), B (3km), C og N. Et ekstra moment med pass av kompasskurs i kveld.

Ferskinger og interesserte kan møte opp passe tidlig, så er vi mer enn gjerne klar til å veilede og vise dere hvordan kart, kompass og postjakt gjøres!

Fredag: MOT.TV-trening – hovedløpsrelatert

Per Olav har slått til med ei hovedløpsrelatert treningsøkt fra Ingri på Kleiver. (Første innkjøring til venstre etter Sky skole, ved Crossbutikken/bilverkstedet).

A-løypen er en tøff løype på 4,7 km med 20 poster. Det er mange kuttemuligheter. Det blir også tilbud om ei B-løype og C-løype i tillegg.

Programmet:

  • 12:00 Oppmøte
  • 12:10 Gjennomgang av økten (hva du skal tenke på og jobbe med)
  • 12:15-14:00 Trening
  • 14:00 Oppsummering av økten og prat om HL-terrenget

Ved dårlig vær kan vi vurdere å flytte siste punkt til klubbhuset til Larvik på Tanum. Men foreløpig er værmeldingen god. Påmelding til Per Olav.

Økten blir en fast økt som kan løpes av alle, når det passer i løpet av mai/juni.

Lørdag: Sport8-sprintstafett / KM Telemark og Vestfold

Vi arrangerer sprintstafett fra Ra u-skole lørdag 12. mai, med starter fra klokka 12. Her er det mange som arrangerer, men de yngre både kan og oppfordres til å løpe.

Se mer informasjon på klubbens interne aktivitetsgruppe på Facebook.

Søndag: Bøløpet

Bø OL arrangerer Bøløpet søndag 13. mai fra Telemarkshallen, som i fjor, denne gangen går løpet på søndre del av Folkestadåsene.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet. De to første er allerede ute, mens den siste åpner 1. mai.