Aktiviteter uke 19

Denne uka er det full rulle både i uka og helga. Tirsdag er det vårcupløp i Trolloland, onsdag er det vårt klubbmesterskap sprint og torsdag den deilige bomtesten opp til Salsås eller karusell i Grenland for de som heller vil det. På lørdag feirer Kjose IL 100 år med o-løp fra Moen, det blir gøy med o-løp i Kjose igjen! På søndag har POL vårløpet sitt fra Svanvik skole. Sånn ellers står 100 stolper og flere faste økter ute og venter på dere.

Tirsdag: Vestfold vårcup #4

OL Trollo står for ukas løp i vårcupen fra Våle prestegård tirsdag 7. mai. Veien er merka fra Kirkevollkrysset fv. 680 (mellom Kopstadkrysset og Svinevoll). Start mellom 17:30-19:00.

Litt forvirring med sprint og mellomdistanse i Eventor og PM, men uansett blir det nok sprintprega og lengre løyper enn ordinær sprint.

Onsdag: Klubbmesterskap sprint

Onsdag 8. mai skal klubbmesterne vår i sprint kåres! Møt opp fra klokka 18:00. Vi parkerer på Brunla u-skole. Arena er hjemme hos familien Ringheim/Undstad i Herman Wildenveys gate 41. Start mellom 18:01 – 18:30.

I tillegg til klubbmesterskapet er det servering av suppe og pølser etterpå der klubben spanderer og 10-kamp for de yngre (og sikkert de eldre som tør å bli med).

Torsdag: Bomtesten

Torsdag 9. mai er det på tide med vårens utgave av den tradisjonsrike bomtesten, som er en bakketest som går fra øvre/gamle bom på Tanumveien og følger hovedløypa opp til Salsås.

Oppmøte klokka 18:00 og så kan en varme opp hel til tidtager har kommet seg opp til Salsås og ringer ned til start. Sannsynligvis klokka 18:20 cirkus omtrentus.

Det blir et fint felt å kive i, for i tillegg til egne løpere er Larvik ski og Nanset ski invitert med på testen. Vel møtt!

Torsdag: Grenlandskarusellen #5

De som ikke vil teste løpeformen opp til Salsås kan løpe karuselløpet torsdag 9. mai som går fra parkeringa der Skifjellhytta lå. POL arrangerer. Start mellom klokka 18 og 19.

Lørdag: Jubileumsløp i Kjose

Vår kjære naboklubb Kjose IL fyller 100 år i år og da trommer de blant annet sammen et o-løp for å feire, det bør vi selvsagt støtte opp om! Og det er jo lenge siden vi kunne løpe i kjoseterrenget nå.

Bli med på løpet fra Moen ved Omsland lørdag 11. mai med ordinær start fra klokka 14:00.

Søndag: POLs vårløp

POL arrangerer sitt vårløp fra Svanvik skole søndag 12. mai og skal benytte et nytt kart som kun en vintertøff gjeng har løpt Vinter-Jukola i tidligere. Dette blir morO!

Dette løpet er andre løp i MOT.TV-cupen så våre unge løpere er helt sikkert på plass her.

Hver dag: Faste økter

Vi har fem faste økter ute og alle er snøfrie og greie, merk spesielt de nye øktene fra Rømminga og Ulfsbakk som blei lagt ut til påske.