Aktiviteter uke 20

Sjøl om søttende mai blir et hvileskjær sånn orienteringsmessig er det full rulle ellers, med vårdugnad på klubbhuset mandag, cupløp i Andebu tirsdag, både treningsløp fra vanntårnet på Dolven og ungdomstrening i Lardal onsdag og karuselløp i Skien torsdag. Ihelga er det KM sprint på Notodden lørdag, overnatting på Bø camping for de som ønsker på kvelden og KM mellom fra Breisås studentheim søndag. Sånn ellers står 100 stolper og flere faste økter ute og venter på dere.

Mandag: Vårdugnad på klubbhuset

Mandag 13. mai har klubbhuskomiteen gjort klar til den vårlige dugnaden på klubbhuset fra sånn omtrent klokka 17:00 til klokka 19:00 sånn cirkus, her er det nok å gjøre for liten og stor. Etterpå blir det kaffi, brus/saft og kake å kose seg med!

Tirsdag: Vestfold vårcup #5

Andebu IL har ansvar for det femte løpet i vårcupen tirsdag 14. mai. Arena på Møylandsletta idrettsplass. Veien er merka fra Gravdal og Andebu sentrum.

Dette er en mellomdistanse. Start mellom 17:30-19:00.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra vanntårnet inn fra Dolvenhøyda onsdag 15. mai klokka 18:00. Vi merker inn fra fv. 302/Brunlanesveien. Her er det bare å møte opp og velge en av tre løyper denne gangen, nemlig A (4,4 km/9 poster), B (3,5 km/10 poster) og N (1,6 km/9 poster). Råd og tilpassing av B-løypa til C-løpere gis til de som ønsker det. Celine og Tom står for opplegget.

Kåres valg av fine terrengbiter og enkelte postplasseringer fra Vestfold 2-dagers har inspirert, uten at de som (prøve)løp der skal kjede seg av den grunn.

Skriveren på klubbhuset er tom for toner for tida, derfor blir det kart fra skriveren hjemme. Siden håpet er lysegrønt, som vi vet, er det bare vårlig og fint at de grønne områdene blir gulere og lysere enn normen sier. Greit lesbart på ei trening uansett! Ta med kartplast om du har, så sparer klubben det!

Onsdag: Ungdomstrening

I serien med ungdomstreninger i klubbsamarbeidet, er det Lardal OL som står for ukas trening onsdag 15. mai. Terrenget er Oppsalfjellet.

Felles gjennomgang av økta og dagens tema klokka 18:15. Dagens tema er langstrekk/skråli. Oppsummering etter endt dyst.

Vi avtaler kjøring av de unge, siden det faktisk er treningsløp samtidig. Frammøtested og arena kommer vi tilbake til.

Torsdag: Grenlandskarusellen #6

Skien OK står for karuselløpet torsdag 16. mai. Det er flytta i forhold til opprinnelig plan og går fra Kreppamyr. Det er merka fra Hyniveien. Start mellom klokka 18 og 19.

Lørdag: KM sprint

Notodden OL arrangerer kretsmesterskap sprint for Telemark og Vestfold lørdag 18. mai. Arena er Idrettsparken og det er merka fra E134 sørvest for sentrum.

Løpet går sentrumsnært og urbant i Notodden, der joggesko anbefales siden løpet går i bygater med asfalt, grus og brustein.

Lørdag til søndag: Overnatting

Siden det er KM-helg med løp på Notodden lørdag og i Bø søndag, har klubben bestilt overnatting på Bø camping. Den store leiligheten over resepsjonen her holdt av, med hele 12 senger. Vi tenker oss felles middag nede i Bø sentrum lørdag kveld. Forslag om Pizzafjoset.

Denne overnattingen har 100% egenandel (300 kr om vi vasker selv eller 400 kr om vi kjøper vask). Beløpet faktureres fra klubben etterpå.

NB! MOT.TV-ungdommene har egen overnatting ved Folkestad skole. (Ingrid er LOK-leder her)

Søndag: KM mellom

Bø OL arrangerer kretsmesterskap mellomdistanse for Telemark og Vestfold søndag 19. mai. Arena er ved Breisås studentheim og veien er merka fra fv. ved Bø stasjon.

Variert og fint skogsterreng i følge arrangøren. I hovedsak furuskog, men også noe gran. Mange stier i nærheten av boligfeltet og arena.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, der en gammel er tatt inn mens andre står på blokka og vil henges ut sånn etterhvert. 100 stolper står også ute både bynært og i terrenget, en fin måte for en tur aleine eller om en vil lure med kjente på orientering – og få dem hekta!