Aktiviteter uke 2

Godt nytt orienteringsår! Vi har allerede tjuvstarta første uka med både langtur og o-intervaller etter at vi løp det nye året inn langs kyststien på nyttårsaften. Denne uka er det fullt program og kort reisevei til intervaller i Bøkeskogen på mandag, Vinter-Jukola fra Nansetbanen på onsdag, langtur fra klubbhuset på torsdag og STIF-trening fra Holttun på søndag. Julekalenderen henger ute til og med søndag og vi har også to faste økter ute. Det er barmark – snøfritt og fint – så bare kom dere ut og ha det morO!

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 6. januar klokka 18:30. Merk tidspunktet!

Flate intervaller i strykejernform står på programmet. Disse er sånn omtrent 750 m lange, men det kan kuttes et par–tre steder for å tilpasses dere som blir med. God, sosial og effektiv trening!

Onsdag: Vinter-Jukola #9

Lad lykta og bli med på årets første nattløp onsdag 8. januar med oppmøte klokka 18:00 på Nanset IFs klubbhus på Fagerli. Vi har tilgang til garderobene nede i kjelleren.

Tobias har stått for løypene, mens Celine og Tom står for opplegget løpsdagen. Fellesstart for A-lang er klokka 18:30 og deretter A-kort og C etterpå. Start rett ved Nansethytta.

Denne gangen skal vi få god trening i skikkelig stafettgafling, siden det så smått nærmer seg både Tiomila og Jukola. Her gjelder det å passe retning og ha kartkontakt, samtidig som en utnytter fellestartens muligheter. Både A-lang og -kort har stafettgafling, mend C er ugafla.

C-løypa har mulighet til både N-nivå veivalg, mens de littebitt mer drevne kan ta et C-nivåveivalg på strekka mellom postene selvsagt. Bli med, bli med!

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 9. januar klokka 18:30 for sosial og bra langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom en drøy time og halvannen time og noen ganger deler vi gruppa underveis, avhengig av hvem som er med. Så får alle fart og lengde som passer. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake.

Søndag: STIF-vintertrening #9

Ukas treningsløp går på Blåbæråsen-kartet med oppmøte ved Holttun søndag 12. januar. Martin Nauf, Hedrum OL står for opplegget. Veien er merka fra gamle E-18/Hedrum ravei ved Skinmo. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Julekalender

Julekalenderen kan tas helt til søndag 12. februar, da tas postene inn og blir utilgjengelige for registrering. Dere kan jakte på poster ute i terrenget og i tillegg virtuelle bonusposter som kun er synlig i appen. Bli med! Lur og lokk med venner, kjente, familie og kolleger også.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå to økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske og Vestmarka syd.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.