Aktiviteter uke 3

Denne uka må vi hoppe over intervalltrening på mandag på grunn av styremøte, men onsdag er det Vinter-Jukola fra Skien fritidspark, torsdag langtur fra klubbhuset og søndag STIF-trening fra Helgerød skole. Vi passerer tyvende dag jul og julekalenderen er ferdig for i år, men det henger hele tre faste økter ute – i snøfri og herlig skog!

Styremøtet på mandag gjør altså at intervalløkta utgår, men det er selvsagt mulig med egentrening for de ivrige uansett!

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Skien OK står for nattløpet onsdag 15. januar med oppmøte i kafeen til Ishallen ved Skien fritidspark. Altså ikke helt samme sted som vi pleier. Veien er merka fra innkjøringa til fritidsparken.

Vi har felleskjøring fra Kiwi på Farriseidet klokka 17:20. Oppmøte på arena er 18:00 og husk at det er 10 minutter å gå til start sånn at en møter i tide. . Fellesstart for A-lang er klokka 18:30 og deretter A-kort og C.

Denne gangen er kun A-lang gafla og på 4,2 km, A-kort 3,1 km og C 2,3 km.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 16. januar klokka 18:30 for sosial og bra langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom en drøy time og halvannen time og noen ganger deler vi gruppa underveis, avhengig av hvem som er med. Så får alle fart og lengde som passer. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake.

Søndag: STIF-vintertrening

Ukas treningsløp går fra Helgerød skole i Sandefjord søndag 19. januar. Anne Lise Andreassen, SOK står for opplegget. Veien er merka fra fv. 303. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå tre økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske og Vestmarka syd – samt den rykende ferske o-intervallen nordover fra Rømminga. Her kan en løpe sammen med andre eller bare velge en tilfeldig gafling og ta de som trening aleine.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.