Aktiviteter uke 2

Det blir litt mildere og mye snø er rydda i bygatene, det blir derfor intervalltrening fra Skottebrygga på mandag, Vinter-Jukola gatelangs i Langesund på onsdag, innendørs orientering på Stokke ungdomsskole på lørdag og – om ikke det avlyses på grunn av snø – STIF-trening fra Verningen på søndag.

De faste øktene ligger ute, men er passe nedsnødd for tida!

Mandag: Intervalltrening

Møt opp på parkeringa ved Skottebrygga mandag 8. januar klokka 19:00. Felles oppvarming før vi setter i gang.

Intervallen fra Herregårdssletta og opp Kristian Fredriks vei peker seg ut. Drøye 500 meter lang, som starter flatt før bakken opp til kryss Byskogveien. Her småjogger vi bort og ned Herregårdsbakken igjen.

Hard snø på bakken, så grove joggeskosåler eller aller helst knottpigg egner seg.

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Det er snø også i Skeidiland, så ukas nattløp onsdag 10. januar går for det meste gatelangs i Langesund. Oppmøte ved Langesund barneskole.

  • Samkjøring fra pendlerparkeringa på Farriseidet klokka 17:25.
  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Fellestarter går fra klokka 18:30.

Klassene A-mellom (5 km), A-kort (3,5 km) og C (2 km).

Lørdag: Innendørs orientering, pizza og quiz

Stokke IL arrangerer o-løp inne i Stokke ungdomsskole lørdag 13. januar. Parkering ved Stokke idrettshall. Fri start mellom klokka 14 og 14:50.

Det er også en sosial seanse etterpå med både pizza og quiz som en kan melde seg på.

Søndag: STIF vintertrening #10

Treningsløpet søndag 14. januer er planlagt fra Verningen, men sjekk STIFs webside (peker under) på forhånd. Dette kan fort bli avlyst på grunn av snøforholda.

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Det henger tre økter ute som kan løpes når som helst, men all snøen gjor nok dette til noe for veldig spesielt interesserte akkurat nå.