Aktiviteter uke 3

Det er flott skiføre og kilometervis med løyper for tida, men det er greit å vedlikeholde både løpeform og o-teknikk gjennom vinteren!

Vi har derfor intervalltrening fra Skottebrygga på mandag. HOL arrangerer Vinter-Jukola fra Hedrum u-skole på onsdag. Det er STIF-trening ute på Vesterøya på søndag, om det ikke avlyses på grunn av snø.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp på parkeringa ved Skottebrygga mandag 15. januar klokka 19:00. Om det blir Ellevilla-runda eller runda nede på Indre havn finner vi ut under oppvarminga.

Velg knottpiggsko eller joggesko med knotter eller grov såle.

Onsdag: Vinter-Jukola #11

Mye snø fortsatt, så Hedrum OLs nattløp denne uka er flytta til Hedrum ungdomsskole og vil gå mye i gater i området rundt.

  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Fellestarter går fra klokka 18:30.

Klassene A-lang er 4 km, men sjekk PM eller oppdaterte opplysninger (i Eventor eller på Facebook) for endelige løypelengder.

Søndag: STIF vintertrening

Treningsløpet søndag 21. januer er planlagt fra parkeringsplassen ute på Vesterøya. Merka inn fra veien. Sjekk STIFs webside (peker under) på forhånd. Dette kan fort bli avlyst på grunn av snøforholda.

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Det henger tre økter ute som kan løpes når som helst, men all snøen gjør nok dette til noe for veldig spesielt interesserte akkurat nå.