Aktiviteter uke 20

Denne uka starter rolig sånn orienteringsmessig, men tar seg absolutt opp mot slutten med sprintstafetten vår. Det er 17. mai på onsdag og vi stiller ikke i borgertoget i år. Torsdag er det langtur fra klubbhuset, lørdag er det Hjalmarløpet med MOT.TV-cup og så blir det fullt kjør på søndag, da vi arrangerer vår Sport8 sprintstafett som også er KM i både Vestfold og Telemark i år. Om du kjeder deg, ligger både tur-o og fast økt ute døgnet rundt.

På grunn av 17. mai blir det altså hverken vårcup på tirsdag eller treningsløp på onsdag denne uka, men på søndag er det flott om både den ene og den andre tar i et tak!

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 18. mai klokka 18:00 for igjen å kunne løpe en langtur med klubbkamerater. Om du heller vil ha o-teknikk denne kvelden, kan du løpe den åpne økta som henger ute i skogen rundt Steinsholttjønna og Langevann.

Lørdag: Hjalmarløpet m/MOT.TV-cup

Skien OK arrangerer Hjalmarløpet lørdag 20. mai på Gulsetkartet og er en mellomdistanse. Løpet inngår i MOT.TV-cupen for ungdommene våre.

Samme arena som KM stafett og lang i fjor ved fv. 43/Hynivegen nr. 259, omtrent 5 km nordover fra Skien sentrum. Ta av mot Valebø fra fv. 32 i Skien, veien er merka fra fv. 44 Hoppstadvegen.

Søndag: Sport8 sprintstafett m/KM

Larvik OK arrangerer Sport8-sprintstafetten vår fra stranda på Lillejordet, det er andre gang løpet er KM for Vestfold og for første gang KM for Telemark.

Start fra kl. 11:00. Vi forsøker å stille så mange lag vi kan, men trenger også funksjonærer. Per Olav er løpsleder og tar også i mot løpelystne medlemmer som vil stille på startstreken.

Klasser: H11-12, D11-12, H13-16, D13-16, H17, D17, H50 og D50 + åpne løyper med fri påmelding (A og N-nivå).

LOK-medlemmer stiller i LOK-jakke og leser seg opp på PM, sånn at vi kan svare andre løpere på spørsmål!

Alle dager: Faste økter og tur-o

De faste øktene er nå tatt inn eller på vei inn, men nye økter kommer. Først ut blir ei økt fra Tanum, vest for Tanumveien. Kart legges på klubbhuset for medlemmer.

Turorienteringspostene henger ute og er en fin måte å komme seg ut på tur og orientere, her kan en ta med venner, naboer og familie og ta noen enkle poster for å gi folk en smakebit på o-sporten også.