MOT.TV-samling på Nøtterøy

OTO inviterer til samling for våre unge i alderen 13-16 år, dette er både lærerikt og sosialt! Det hele starter med Skjærgårdssprinten lørdag 27. mai som inngår i MOT.TV-cupen og avsluttes med deltagelse i Skjærgårdsløpet søndag 28. mai. Innimellom der er det sosiale aktiviteter, grilling, veivalgsanalyse og mere til.

Sprintdistansen lørdag går i området Teie/Vestskogen og mellomdistansen søndag går i Teieskogen. Skjærgårdssprinten er det tredje løpet i MOT.TV-cupen 2017 og er noe mange ungdommer gir maksimalt for!

Oppmøte på Skjærgårdssprinten lørdag, som har første start klokka 14:00. Etter løpet kan det dusjes og etter middag blir det gjennomgang og analyse av løpet ved hjelp av Livelox på storskjerm. Derfor er det nyttig og lærerikt for alle at så mange som mulig løper med GPS-klokke og laster opp sine spor til Livelox etter løpet.

Overnatting blir på Vestskogen skole i gymsal og klasserom, så ta med greit underlag/madrass og sovepose, samt alt det andre vanlige en trenger. Så pakker en og rydder på søndag før turen går til Skjærgårdsløpet

Ingrid Undstad melder på alle som skal være med fra klubben vår samla, hun må ha beskjed seinest i løpet av mandag 22. mai. Er det spesielle matallergier eller annet, gi beskjed!
(ingrid.undstad@gmail.com / mobil 4666 0863)

Påmelding til Skjærgårdsløpene foregår som vanlig i Eventor og ordnes av den enkelte. Spør om hjelp om det trengs, selvsagt!

Da håper vi så mange som mulig av klubbens ungdommer blir med på MOT.TV-samling på Nøtterøy! Det blir gøy.