Aktiviteter uke 20

Snart er det pinsehelga med klubbtur til Pinseløpet på Kongsberg, men først kan en løpe Vestfold vårcup i Hortenland på tirsdag, løpe sprint på treningsløpet vårt fra Valby skole på onsdag eller ta en av de faste øktene når det måtte passe.

Tirsdag: Vestfold vårcup #5

OK Horten står for det femte vårcupløpet som går fra Nordskogen skole tirsdag 15. mai. Veien er merka fra rv. 19 sørfra og fv. 310 nordfra. Begrensa parkeringskapasitet, følg anvisning fra parkeringsvakter.

Dette er en mellomdistanse og som vanlig fristart mellom 17:30 – 19:00. Det er bare å møte opp, varme opp og så er det tut-og-kjør!

Onsdag: Treningsløp

Treningsløp fra Valby skole onsdag 16. mai, med oppmøte klokka 18:00. Det er merka inn fra fv. 303 ved avkjøringa til Valby. Arrangører er Helene og Elisabeth.

Det blir sprint denne kvelden og løypetilbud som vanlig: A (3km), B (2,5km), C og N-løype

Ferskinger og interesserte kan møte opp passe tidlig, så er vi mer enn gjerne klar til å veilede og vise dere hvordan kart, kompass og postjakt gjøres!

Fredag – mandag: Pinseløpet og klubbtur

I pinsehelga er det tid for klubbtur til Pinseløpet på Kongsberg og klubbtur med overnatting i leiligheter på arena i Funkelia skisenter. Perfekt! Og med både bra terreng og lovende værmelding, kan det ikke bli bedre.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet. De to første er allerede ute, mens den siste åpner 1. mai.

Stolpejakten lanseres i Pumpeparken, Stavern på Verdens orienteringsdag 23. mai.