Aktiviteter uke 21

Syttende mai markerte vi oss med futt og fart i borgertoget. Uka som kommer byr på et variert tilbud: Dugnad til Sport8 sprintstafett på mandag og tirsdag barker det løs med mange sprintklare lag! Onsdag er det treningsløp i Vestmarka, torsdag rolig langtur og i pinsa er det løp både på Kongsberg og på Hedemarken. Våre faste økter, tur-o og krim-o kan tas når som helst.

Til orientering

Meld fra om du vil løpe sprintstafett for klubben – i NM eller tilhørende publikumsløp:

Mandag: Dugnad for Sport8 sprintstafett

Det blir dugnad på klubbhuset mandag 18. mai klokka 18:00. Her skal gaflingskart ordnes, lagsposer pakkes og riggeutstyr til arena klargjøres. Jo flere vi er, dess mer morO!

Tirsdag: Sport8 sprintstafett

Vi arrangerer Sport8 sprintstafett tirsdag 19. mai med arena på Valby skole. Her må funksjonærer måte seinest klokka 17:00. Start for de individuelle løypene går allerede klokka 17:30, mens første start i stafettklassene er klokka 18:20. Deretter går det slag i slag.

Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer til å lese seg opp på PM, greit å kunne svare om folk spør oss.

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet vårt onsdag 20. mai går i flotte Vestmarka. Samlingsplass ved Rømminga, vi merker fra Vestmarkaveien. Det er som vanlig løyper i variantene A-lang, A-kort, C og N. Arrangører er Ørnulf og Kåre. Start klokka 18:00. Vel møtt!

Torsdag: Rolig langtur

Det blir en rolig langtur fra klubbhuset torsdag 21. mai klokka 18:00. Dere som skal løpe viktige løp allerede lørdag i pinsa, kan droppe denne treningen. Som alltid er det varmt vann i dusjene når turen er over.

Pinsehelga: Pinseløp her og der

Klubben stiller med løpere på pinseløp både på Kongsberg og på Hedemarken. Tradisjonelt har vi dratt til Kongsberg, men i år er det uttaksløp til junior-VM og Norgescup-løp juior på Hedemarken og det trekker særlig juniorene på kretslaget enda lengre oppover i landet.

På Hedemarken har man 17. mai beslutta å flytte løpet fra Budor til reserveterrenget i Mosjømarka grunna dårlig snøsmelting og det blir mellomdistanse lørdag, langdistanse søndag og en kort mellomdistanse på mandag.

På Kongsberg med arena på Heistadmoen skistadion blir det mellomdistanse lørdag, langdistanse søndag og mandagen er det forkorta langdistanse parallelt med den populære ungdomsstafetten (11-12 og 13-16). Klarer vi å stille lag? Gi beskjed i Facebook-arrangementet her.

Alle dager: Faste økter

Klubben har flere økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. I tillegg ligger altså påskekrimmen med trim ute og blir hengende til over pinsa.