Aktiviteter uke 21

Pinsa er over og en klubbtur med både flott vær og godt humør er over! Denne uka er det selveste Verdens orienteringsdag på onsdag, da blir det treningsløp med fine sprintsløyfer fra Pumpeparken i Stavern. Ta med nysgjerrige venner, naboer og kolleger! Stolpejakten Larvik er på vei ut og åpning er på onsdag. Torsdag er det o-teknisk økt fra Klubbhuset med kurvetrening i Bordbergåsen, lørdag er det Hjalmarløpet med MOT.TV-cup i Gulsetmarka og på søndag er det Vårløpet i Hedrum. Tur-o, stolpejakt og de faste øktene vår kan en ta når det måtte passe.

Stolper på vei ut

Stolpejakten i Larvik 2018 har 50 stolper rundt Larvik og 50 i Stavern og det hele åpnes klokka 17:00 på onsdag 23. mai som er Verdens orienteringsdag – World Orienteering Day (WOD). Vi er en god gjeng som plasserer ut stolper, men om du ønsker å sette ut noen stolper er det fortsatt muligheter.

Vi trenger også folk som kan levere ut kartbrosjyra til alle husstander på kartområdene, typisk i løpet av ei uke eller to etter lansering.

Kan du hjelpe til, ta i såfall kontakt med Tom Kristensen (tom@kristensen.larvik.no / 9516 1107).

Onsdag: World Orienteering Day / Treningsløp

Treningsløp kombinert med World Orienteering Day onsdag 23. mai klokka 18:00 fra Pumpeparken i Stavern. Det blir flere småsløyfer a la Urb-O og du løper så mange du vil og orker. Ta gjerne med en du kjenner som kunne tenke seg å prøve orientering, for dette blir gøy! Arrangører: Per Olav og Iver

Det blir også lansering av Stolpejakten Larvik denne kvelden, der en fra klokka 17:00 kan starte jakten på hele 100 stolper i Stavern og Larvik.

Torsdag: O-teknisk økt – kurvetrening

Torsdag 24. mai klokka 18:00 blir det en ekstra o-teknisk trening for alle som trenger en ren kurvetrening. Vi løper økten på Bordbergåsen like ved klubbhuset. Den er kort og har 3 sløyfer á 4 poster med fin kurvetrening.

Dette er genialt også for klubbens unge løpere. Håper flere av dere kan komme i kveld.

Vi jogger samlet fra klubbhuset til start, ca. 10 min.

Lørdag: Hjalmarløpet m/MOT.TV-cup

Skien OK arrangerer dette løpet fra Åletjern i Gulsetmark lørdag 26. mai med første start klokka 11:00. Løpet tar til på Vestre Gulset og veien er fra krysset fv. 357/Skotfossvegen og Gulsetringen.

Dette løpet inngår også i MOT.TV-cupen for ungdommen.

Søndag: Vårløpet i Hedrum

Hedrum OL arrangerer sitt vårløp på Ringdalskogen og kartet fra Sørlandsgaloppen 2017. Veien er merka fra Sørlandske hovedvei og Ringdalkrysset ved Amundrød, ta av ved Bergene Holm til parkering. Derfra er det 200 meter å gå til samlingsplass.

Stolpejakten Larvik

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten lanseres i Pumpeparken, Stavern på Verdens orienteringsdag 23. mai.