World Orienteering Day – i Stavern onsdag

Onsdag kl. 18:00 inviterer Larvik OK til et arrangement i World Orienteering Day i Pumpeparken i Stavern. Dette blir også kombinert med åpning av Stolpejakten 2018.

 

Klart for Urb-O i Pumpeparken i Stavern.

Vi lager «Urb-O» med 4 korte sprintrunder mellom 0,88 km til 1,26 km. Dette blir i stor grad urbant, slik at dere kan velge joggesko. Ta med brikke om du har – ellers så kan den lånes under Urb-O. Økten er åpen for alle – både medlemmer og andre som bare vil prøve seg litt.

World Orienteering Day er et verdensomspennende opplegg der man forsøker å engasjere flest mulig til å prøve seg på orientering på en dag. I fjor var det 288.000 personer som deltok på ett av arrangementene. I år er det meldt inn over 1700 arrangementer, så kanskje kan vi mobilisere over 300.000 personer i år.

Samme kveld har vi åpning av årets utgave av Stolpejakten i Stavern og Larvik. Kartene kommer nytrykket og flotte ut til Stavern, og appen åpner for bruk av både Stavern og Larvik med 50 stolper hver. Vi håper i år på en solid økning i deltakelsen fra fjorårets 1400 personer. Spesielt i og med at vi tar med oss Stavern, og vil ha større fokus på også å trekke til oss turister i år. Få tak i kart eller last ned appen «Stolpejakten». Man kan også skrive ut kart fra www.stolpejakten.no.

Vel møtt på onsdag!