Aktiviteter uke 21

Still opp på fellesmøtet om O-festivalen på mandag, alle medlemmer av arrangørklubbene bes møte! Så er det tid for orientering videre i uka, med vårcupsprint i Holmestrand sentrum på tirsdag, treningsløp som inkluderer labyrinter og annen moro på onsdag og karuselløp i Langangen på torsdag. I helga er det NM-sprintstafett og NM-sprint i Nydalen der klubben har løpere og lag. Det er publikumsløp i Nydalen på lørdag og så kan vi løpe Langesund City Race på søndag. Sånn ellers står 100 stolper og flere faste økter ute og venter på dere.

Mandag: Fellesmøte O-festivalen

Møt opp på Fagerli skole mandag 20. mai klokka 18:00, da blir det ei informasjonsrunde om O-festivalen for alle medlemmer av arrangørklubbene Hedrum OL, Lardal OL og Larvik OK. Det er viktig at så mange som mulig stiller opp, så informasjon sprer seg, folk blir kjent med arena og de ulike funksjonsområdene, uklarheter fjernes og ikke minst at vi får snakka sammen om detaljer rundt i de ulike funksjonene.

Tirsdag: Vestfold vårcup #7

Botne SK har flytta vårcupløpet til Holmestrand sentrum tirsdag 21. mai, med samlingsplass samme sted som KM i fjor, altså Dulpen ved sida av hotellet og rett foran Holmestrand stasjon der det også er gratis parkering på Bane NORs område etter klokka 17:00.

Her er det urban sprint og fri start mellom 17:30-19:00.

Onsdag: Treningsløp med labyrinter og moro

Treningsløp med en ekstra utfordringer og moro onsdag 22. mai med samlingsplass ved Gon camping! Det blir flere kartbytter mellom terreng og labyrint-o i flere ulike målestokker underveis. Start mellom 18:00-19:00. Per Øystein og Anders BK arrangerer denne morsomme økta.

Påmelding er åpna i Eventor sånn at det blir enkelt for arrangørene, meld deg gjerne på der.

Treningsløpet er åpen også for løpere i andre klubber og vi har markedsført både her og der. Løpere fra andre klubber kan melde seg på til poeander@online.no eller Eventor, sånn at vi trykker opp nok kart.

Bli med på moroa og prøv labyrint-o to ganger i samme løp!!!

Torsdag: Grenlandskarusellen #7

Hauken IL arrangerer ukas karuselløp torsdag 23. mai, kun et par steinkast unna fylkesgrensa. Samlingsplass er på Nøklegård og det er merka fra avkjøringa på E-18. Fri start mellom 18:00 og 19:00.

Lørdag og søndag: NM sprint

Nydalen SK arrangerer årets NM sprint og sprintstafett helga 25. – 25. mai i Nydalen.

På lørdag klokka 9:30 er det kvalifisering til NM-finale på ettermiddagen, klokka 13:00 går publikumsløpet og på ettermiddagen er det finala.

På søndag går NM sprintstafett der LOK stiller et lag.

Søndag: Langesund City Race

Dette urbane langløpet går fra Langesund barneskole søndag 25. mai og det er merka inn fra fv. 352 mot Langesund. Løpet går i både stirikt kystterreng og i Langesund sentrum. Første start er klokka 11:00.

Hver dag: Faste økter og stolpejakt

Vi har fire faste økter ute, der en gammel er tatt inn mens andre står på blokka og vil henges ut sånn etterhvert. 100 stolper står også ute både bynært og i terrenget, en fin måte for en tur aleine eller om en vil lure med kjente på orientering – og få dem hekta!