Aktiviteter uke 22

Klubbhuset skal få seg en nødvendig vaske- og rydderunde på dugnaden mandag. Tirsdag er det intervaller i Bøkeskauen eller vårcup i Sande, om det frister mer. Onsdag er det Salsås Grand Prix i treningsløpsserien vår. Grenlandskarusellen fra Jarseng på torsdag. Lørdag og søndag er det norgescup jr/testløp for Junior-VM under Nydalten og Nittedalsløpet. Søndag frister Drangedalsløpet sikkert mange LOK-ere oppover. Tur-o og faste økter ligger ute døgnet rundt!

2015 09 22 21.16.07

Mandag: Klubbhusdugnad

Det er på tide med rydding, ordning og vasking på klubbhuset. Mandag 30. mai klokka 18:00 er det vårdugnad på klubbhuset, møt opp og ta i et tak. Ivar og Per Olav er arbeidsledere og setter i gang de ulike oppgavene. Mot slutten av dugnaden blir det servert lapskaus.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 31. mai klokka 18:00. Vi løper «myra-intervaller», som er tilnærmet flatt. Velg joggesko i dag. Alle har nytte av å polere løpeformen med intervalltreninge. Det blir litt spesialopplegg for juniorene som skal løpe testløp til JWOC til helgen.

Tirsdag: Vestfold vårcup #7

For de som står over intervalltrening er det greit å vite at Sande sportsklubb arrangerer mellomdistanseløp i vårcupen i Sande tirsdag 31. mai. Arena på Guriløkka, veien er merka fra Sande jernbanestasjon. Utsnitt av Kalmo-kartet fra 2000 der aktuelle løpstraseer er oppdatert i år. Fri start mellom 17:30 og 19:30.

Onsdag: Salsås Grand Prix

Treningsløpet denne uka går under navnet Salsås Grand Prix og foregår selvsagt fra Salsås! Møt opp ved klubbhuset onsdag 1. juni klokka 17:30 om du ønsker å jogge opp som felles oppvarming. Ellers er det fritt fram å ta seg selv opp til toppen fra f.eks. Ra u-skole.

Løyper denne gangen er A, C og N. (A-løypa er kort uansett). Det er Elin og Jørn som står for opplegget.

Torsdag: Grenlandskarusellen #8

POL arrangerer denne gangen løp på Jarseng torsdag 2. juni. Dette er en langdistanse. Veien er merka fra Håvundveien ved Buer.

Lørdag: Nydalten m/testløp Junior-VM

Nydalens SK inviterer som de sier sjøl, til Norges mest tradisjonsrike orienteringsløp, Nydalten, arrangert hvert år siden 1949. Mellomdistanseløpet går lørdag 4. juni med arena på Maridalen skole. I år inngår også Norgescup jr og testløp til mellomdistansen i Junior-VM. Første start for testløpet/juniorcup er klokka 10:00 og for vanlige dødlige klokka 12:00.

Søndag: Nittedalsløpet m/testløp Junior-VM

Nittedalsløpet går søndag 5. juni med arena på Varingskollen, veien er merka fra rv. 4 ved Hakadal. Samtidig går testløpet til langdistansen i Junior-VM. Første start for testløpet er klokka 09:00 og for ordinære klasser i Nittedalsløpet klokka 11:00.

Søndag: Drangedalsløpet

Drangedal o-lag arrangerer Drangedalsløpet søndag 5. juni. Det er fri start mellom klokka 11:00 og 13:00. Veien er merka fra fv. 109 ca. 12 km nord for Drangedal sentrum mot Lunde. Parkering nær samlingsplass. I følge Per Olav er det dritdigg terreng, så her er det bare å pakke og dra.

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.